Kan ik nu gerustgesteld zijn?

  • #1

    Hallo,

    Ik hoop dat iemand hier een reactie kan geven. Ik ben vorige week bij een neuroloog geweest ivm spiertrekkingen op beide bovenarmen en slap gevoel in de armen. Ik heb dit nu sinds 2 maanden. Hij heeft mijn reflexen getest, gevoel en kracht en was Oke. Binnen kwartier stond ik weer buiten en naderhand eigenlijk nog met vragen... hij zei dat ik geen bijzonderheden zag. De trekkingen lieten zich echter op dat moment niet zien maar kan ik er nu vanuit gaan dat het dan niks neurologisch is?

    Reageer
    #2

    Daar kun je dan vanuit gaan

    Reageer
    #3

    Heb je veel stress of spanningen?

    Reageer
    #4

    bedankt voor jullie reacties! De trekkingen zijn er natuurlijk nog en vraag me af wat het dan is.... armen voelen enerzijds slap maar er zit ook een bepaalde spanning in (lastig uit te leggen) nou onlangs begonnen met een nieuwe baan wat wel wat stress geeft. Ik heb er nog niet mijn draai gevonden. Zou dat het kunnen zijn? En dan zo plaatselijk alleen in m’n boven armen?

    Reageer
    #5

    Dat zou kunnen

    Reageer
Reageer op: Kan ik nu gerustgesteld zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief