Degeneratieve mediale meniscuslaesie

  • #1

    Volgens de orthopeed is er dus een degeneratieve mediale meniscus laesie geconstateerd. Nu sta ik op de wachtlijst voor een kijkoperatie. Worden tijdens deze operatie beide menisci bekeken of blijft het alleen bij de mediale meniscus? ik heb nl ook veel pijn aan de buitenkant van het been. Of kan de pijn ook naar die kant uitstralen?

    Reageer
    #2

    Er kan naar beiden gekeken worden. En ja de pijn kan uitstralen

    Reageer
    #3

    Hartelijk dank voor uw antwoord. Mij is gezegd dat het vanzelf over kan gaan.Ik lees hier heel weinig over op internet. Ik heb het al ruim 4 maanden en het lijkt alleen maar pijnlijker te worden. Regelmatig knapt het vanbinnen. Soms wel 10 tallen keer per dag.Wat is wijsheid? opereren of afwachten..... En wat te denken van snellere slijtage van de knie na een operatie?Ik zie graag uw reactie. Alvast bedankt!!

    Reageer
    #4

    Dat zijn vragen die in niet kan beantwoorden. Soms kunnen de klachten zo erg worden dat er niets anders overblijft dan een operatie.

    Reageer
Reageer op: Degeneratieve mediale meniscuslaesie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief