Onderrug klachten met extreem klachten

  • #1

    Enige jaren heb ik veel in de productie gewerkt, wat dus veel staand werk van je vraagt. Begin van mijn loopbaan begon ik klachten te voelen aan mijn linkerbeen. De klachten werden met de jaren fulltime staan alleen erger geworden aan me linkerbeen waar ook nu pijnlijke spierknopen aanwezig zijn in de knie holte. Met de tijd begon ook me onderrug pijnlijk te worden. De pijn was nog wel mee te leven, tijdens vakantie naar spanje in de auto werden de klachten alleen erger en zwemmen in koude water zee maakte het erger. Tijdens de autorit kreeg ik ook veel last van benauwdheid alsof ik te kort aan zuurstof binnen krijg. Momenteel kan ik niet meer lang staan, zelfs bij liggen behoud ik pijn. De fysiotherapeut gaf aan veel te gaan bewegen en te wandelen waarmee dus de klachten zullen afnemen. Dit heb ik gedaan, maar merkte dat de pijn alleen extremer werdt tijdens een wandeling. Sindskort bij een ander fysiotherapeut waar ik massage krijg, dryneedling en oefeningen. Bleek deze fysiotherapie iets naar voren te halen ivm met me onderrug.  Namelijk dat ik scheef loop, waarvan een voet verkort is. Ik heb wel een inlegzool vorige jaar gekregen maar deze is aan een kant dus niet verhoogd aan de verkorte been. Ik ben vaak ook duizelig licht in hoofd.

     

    Klachten:

    Kortademig, extreme onderrug klachten, spierknopen in knie holte, slechte bloedsomloop en snel kloppend hart, duizeligheid, hoofdpijn.

    Nu vraag ik me af deze onderrug klachten die ik heb, deze Klachten ook veroorzaakt?

    Ik krijg nu van mijn nieuwe fysiotherapeut veel sterkere en dikke inlegzolen dan ik voorheen had en die zal het ook gaan corrigeren qua hoogte. Zal dit de onderrug klachten en bijkomende klachten verhelpen?

    Ik heb ooit bij livit orthopeed inlegzolen laten maken, deze hebben nooit het feit meegenomen dat ik een verkorte been heb. Ze hebben ook totaal niet geholpen, klachten bleven bestaan. Ook de inlegzool vondt ik qua kwaliteit en dikte wel erg mager. Wat me nieuwe fysio liet zien was dikker, sterker en steviger. En zal dus ook de voet lengte corrigeren.

    Reageer
    #2

    de klachten passen niet meteen bij lage rugklachten. doe eens de test op:
    https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
Reageer op: Onderrug klachten met extreem klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief