Overal pijn

 • #1

  Ik heb al meer dan een jaar erge last van mijn knieën, zoals wanneer ik ze buig en strek. Eerst was de diagnose groeipijn. Maar sinds een paar maanden terug begin ik ook last te krijgen van andere delen van mijn lichaam, zoals: linkerschouder, rechter bovenarm, heupen, nek, rechterhand en sinds vandaag ook aan mijn kaak. De pijn blijft vaak niet langer dan 3 minuten, en begint dan weer ergens anders (met uitzondering van mijn knieën, daar heb ik altijd last van).

  Dat allemaal samen met (kleine) spiertrekkingen, spierkrampen en vermoeidheid. De laatste tijd ben ik nog niet volledig uitgerust als ik opsta.

  Ik ben al naar de dokter geweest en ze hebben bloed geprikt en hebben een reumafactor in mijn bloed gevonden, maar zoals de dokter zei: "60/70% van alle mensen die de factor hebben, zijn volledig gezond en zullen ook geen reuma krijgen." Reuma zit ook niet in de familie.

  Ze denken ook niet dat ik reuma heb, omdat ik geen gezwollen en rode gewrichten heb en de ontstekingswaarde in mijn bloed ook niet hoog is.
  Ik moet over een half jaar terug komen voor een nieuwe afspraak.

  Maar toch heb ik steeds overal pijn en heb ook nog steeds niet het idee dat het groeipijn is.

  Heeft iemand misschien hetzelfde?

  Reactie
  #2

  Ik ben trouwens ook al, voordat alle andere klachten begonnen en ik alleen last had van mijn knieën, voor 13 weken in behandeling geweest bij de fysiotherapeut.

  In het ziekenhuis heb ik ook al een MRI-scan en röntge gemaakt van mijn knieën en een röntge van mijn heupen.

  Reactie
  #3

  (Daar kwam dus niks uit.)

   

  Reactie
Reageer op: Overal pijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief