Overal pijn

 • #1

  Hallo,

  Ik ben nieuw op dit forum omdat ik wil weten wat mensen denken over mijn klachten. Ik weet niet zo goed waar ik het neer moet zetten dus zet ik het gewoon bij pijn neer.

  Het verhaal.
  Ik heb 2 weken geleden in eens geen zin meer in eten en was bang om iets te hebben. Ik had al een tijdje last van 2 bultjes in mijn mond en twee raare puistjes op mijn hoofd. Het was op vrijdag in de middag, heel leuk want in het weekend kan je niet even naar een huisarts. En ik heb die dag allerlij klachtjes. Pijn op m'n borstbeen. Geen eetlust. Zweetend. En ik heb in die weekend heel veel stress opgebouwd om te zoeken op sites. Ik heb klachten gehad aan stress en ging toen zorgen maken over allerlij ziektes. Mezelf gek maken op internet en ik kon eindelijk die maandag naar de huisarts. Ik had irritatie in mijn wangvliezen wat is gekomen doordat ik met volle kracht in mijn wangen heel veel waterbalonnen heb weten op te blazen.

  Dat is het eerste deel. De 2e deel toen ik nog steeds een beetje stresserig was had ik nog steeds klachten. Moe, last van m'n maag, geen eetlust, kleine boertjes of geen boeren kunnen laten, raare ademhaling, spierpijn, racend hart of raar gevoel bij m'n hart, trillen bij m'n buikspieren.

  Ik ben toen weer naar de huisarts geweest dit keer omdat ik maagklachten had. Ik eete toen wel weer goed. En drinken ook. Alleen nog pijntjes bij m'n maag. Ik had geen bloed in mijn ontlasting of slijm, alleen moeite met ontlasting want het ging moeilijk. Ik had toen gehoord dat ik een iriteerende darmen had. Nou loop ik daar nog steeds een week mee en het gaat allemaal wel weer goed behalve dat ik nog steeds een beetje vreemd gevoel in m'n maag heb, en ik denk dat ik spierpijn heb bij m'n borstkast (Overal op sommige momenten op 1 plek) Hoofdpijn bij m'n oog, of bij m'n slaap en soms ook achter op m'n hoofd en de hoofdpijn gaat steeds weer over en komt weer. Voor mijn gevoel heb ik me niet echt veel zorgen gemaakt maar ik blijf klachtjes houden. M'n moeder zegt gaat wel weer over en ze ziet dat ik me duidelijk nog steeds zorgen maakt maar dan dat ik het niet echt realliseer. Ik pieker nog steeds maar blijf possetief denken.

  Wat denken jullie. Is het gewoon nog steeds die stress??

  Groetjes Kevin.

  Reageer
  #2

  Het gaat wel allemaal beter met mij. Maar ik vraag me af of je nog steeds klachten kan hebben na een week erg gestrest te zijn geweest en nu nog steeds zorgen maak om de klachten die niet over gaan.

  Reageer
  #3

  Ik heb vooral veel pijn in mn gewrichten door mijn hele lichaam. Ik denk dat bij mezelf 'morgen ga ik naar de dokter' maar morgen is het weer weg. Deze pijn komt vaak gepaart met hoofdpijn. Ik pakte hier vaak 4 paracetamols voor als ik dat zo'n dag had, maar dat hielp net een uurtje als ik daarbij sliep, en anders al helemaal niet.
  Ik ben echt heel benieuwd wat dit zou kunnen zijn want heb er al lang last van.

  Meisje met veel pijn

  Reageer
  #4

  @Hallo, kan artrose of artritis zijn.

  Reageer
  #5

  Hallo k3vin ,

  Die klachten die jij opnoemt herken ik wel,
  Heb je je niet laten nakijken voor eventueel obstipatie?
  Dat had ik vroeger ook gehad zonder dat ik het eigenlijk door had gehad.
  Ik kreeg pijn rechts boven in me buik , en het zakte een beetje naar beneden in de buik.
  De dokter drukte op me buik , en hij voelde niet echt soepel aan. Ze wilde meteen een foto maken , en daar kwam uit dat ik obstipatie had.
  Dat is trouwens heel erg goed te behandelen ,
  je krijgt er een zakje voor dat je in je drinken moet oplossen en dan komt het weer vrij.
  Het duurt meestal niet lang zoiets.
  En als je de hele erge last van hebt , wat ik ook had kan je ook om medicijnen vragen tegen de pijn.

  Ik hoop dat je hier wat aanhebt .
  Groetjes en sterkte !

  Reageer
Reageer op: Overal pijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief