• #1

  Goedemorgen allemaal,

  Hier even een vraagje. Vorige week ben ik bij mijn huisarts geweest met pijn bij mijn linker schouderblad dat doortrekt naar voren bij mijn borst. De arts heeft mij toen over de rug gevoelt en hij zei dat er merkbaar verschil is tussen links en rechts. Het had met mijn zenuwen te maken zei hij. Ik moet oefeningen doen met een balletje tegen de muur en binnen een maand zal de pijn wel over zijn. Overigens merk ik nu ook dat ik zo'n doof gevoel in mijn linkerarm/hand en voet. Daarbij ben ik ook een beetje misselijk. Zal dit ook met de rugzenuwen te maken hebben? Ik kom aan niks meer toe. Het liefst lig ik de hele dag plat in bed aangezien het zo'n zeurende pijn is. Heeft iemand hier ervaring mee? En evt tips wat ik nog tegen de pijn zou kunnen doen?

  Reactie
  #2

  Overigens misselijkheid is misschien niet echt het goede woord. Heb eerder het gevoel dat er iets vast blijft zitten in de keel.

  Reactie
  #3

  Doe eens de test op:

  https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

  Reactie
  #4

  veel klachten zijn nu al weggetrokken.echter blijft het zeurende, krampachtige gevoel in mn linkerarm/hand en voet. Raar is het toch wel dat het maar aan een kant is?

  Reactie
  #5

  Had je de test die ik eerder gaf ook al eens gedaan?

  Reactie
  #6

  weet iemand of zenuwpijn ook onder invloed van weersomstandigheden kunnen toenemen?

  Reactie
  #7

  dat zou zeker kunnen.

  Reactie
Reageer op: Zenuwpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief