Geen soa, wel afscheiding klachten

 • #1

  Hallo allemaal,

   

  Sinds 1-2 maanden heb ik last van afscheiding (wit) uit de penis, soms branderig gevoel bij het plassen en ook vaak naar de wc gaan. Naar de huisarts geweest en getest op chlamyda (urine)… negatief, dus ik blij. Klachten bleven aanhouden en toch een antibiotica kuurtje gekregen. Niet geholpen. Vervolgens een volledige soa test (urine)… negatief. Klachten bleven aanhouden, dus gevraagd voor een algemene kweek middels het bekende staafje. Ook niet alles negatief. Toch blijf ik klachten houden… Inmiddels heb ik de dokter gevraagd wat de volgende stap is!

   

  Iemand hier ervaringen mee?

   

  Groetjes

  Reactie
  #2

  Hallo SEE,

  Ik heb precies dezelfde klachten en ook allemaal negatieve soa tests. Verschillende kuurtjes gehad van o.a. azithromycine en doxy. Niks heeft geholpen. Bij is het gekomen na deepthroat pijpen. Bij jou ook toevallig?

  Reactie
  #3

  Hallo Berend,

  De exacte oorzaak kan ik je niet vertellen, betreft onveilig geslachtsgemeenschap. Heeft de medicatie geholpen? Welke stappen hebben ze nog ondernomen?

  Reactie
  #4

  Hier nog iemand met dezelfde klachten. Niks lijkt te helpen nu weer doorverwezen naar een uroloog.

  bij mij ook idd na orale seks, klachten jeuk anus /penis ,  brandend gevoel genitale gebied, veel pijn in de liezen en onderbuik, soms steken door de urinebuis.

  al met al 1 grote drama, dit moet gewoon een bacterie/ soa zijn, ondat het ook aldoor heukt.

  veel antibioticakuren gehad wat even lijkt te helpen maar uiteindelijk niet goed genoeg.

  er zijn heel veel mannen met deze klachten en vooral na orale seks.

  wat is de oplossing????

  Reactie
  #5

  Hoi Anoniem,

  Kan jij laten weten wat jouw uroloog zegt?

  Ik heb ook antibiotica gekregen zoals azi en doxy ook zonder resultaat. Verder alle soa testen negatief waar maar op te testen valt. Mijn huisarts zegt dat ik  uitbehandeld bent en denkt dat het om een of andere gemuteerde vorm van chlamydia/gonorroe gaat of om een nog niet ontdekte soa.

  In andere woorden zegt ie gewoon dat ik de lul ben.

  Dit kwam allemaal door 1 minuutje onveilig gedeepthroat te zijn door een prostituee in een dronken bui.

  Reactie
  #6

  Dag allen,

  Bijdrage van mijn eigen ervaring: Ik kwam erachter dat ik enige afscheiding had uit de plasbuis.
  Bij mij was Chlamydia en Mycoplasma gen.  geconstateerd hiervoor een kuur gekregen (Azit). Tot ook mijn grote paniek, bleven de klachten aanhouden.

  Momenteel heb ik de hertest gedaan, en blijkt dus dat de Chlamydia weg was, maar Mycoplasma gen. bleef. Dit blijkt een soa te zijn die eigenlijk ( volgens mij, na wat internet zoekwerk ) pas laatste jaren te detecteren is. Maar verhoogde resistentie tegen azithromizine heeft. We gaan nu kijken wat de volgende stappen zijn. Key is om rustig te blijven, al kost het veel moeite, maar het is niet anders.

  Zijn jullie hier ook op getest? Anders zou ik zeker eens vragen of ze dat ook eens willen testen!

  PS. Neem mijn uitleg met een korrel zout: ik ben geen specialist en vertel op wat ik hoor en gevonden heb.

  Reactie
  #7

  Hallo,

   

  Bedankt voor je laatste bijdrage. Er was iets misgegaan bij de huisarts. Heb nu een urinekweek en eSwab afgeleverd als banale kweek (test op alles). Huisarts had de eerste keer alleen op chlamydia en gonorroe gestest (negatief). Afwachten wat daar uit komt... Moet zeggen dat het wel me bezig houdt gedurende de dag (helaas). Opwachten op de banale kweek dus!

  Reactie
  #8

  Ik ben 2x getest op mycoplasma door middel van een uitstrijkje van de plasbuis maar ook negatief. Houd ons op de hoogte SEE wat er uit jouw kweek komt.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hoe nu verder dan? Ben je ook al bij een uroloog, etc geweest?

  Wat zijn je exacte klachten nu nog? Ik heb in de ochtend een branderig gevoel bij het plassen en soms (vooral in de ochtend) een druppel witte afscheiding...

  Reactie
  #10

  Sorry, die vraag was van mij aan jou Robert

  Reactie
  #11

  SEE, heb je ook op trichomontas laten testen?

  Reactie
  #12

  Ik heb de uitslag van de kweek, weet alleen niet precies wat alles betekent:

  Datum: 25-06-2020
  <span class="caps">MMBH</span> Bacteriologie
  urine spontane mictie
  Algemene kweek
  <10E3 microben/ml – geen aerobe groei
  urine spontane mictie
  Leukocyten ++
  urine spontane mictie
  Microben geen

   

  Iemand enig idee?

  Reactie
  #13

  Pieter,

  Daar ben ik niet op getest... Heb dit nu wel aan de dokter gevraagd. Mijn klachten komen exact overeen met de klachten beschreven bij trichomontas .

  Reactie
  #14

  Dat er leukocyten in de urine aanwezig waren. Dat zou door een infectie kunnen komen of door een infectie die je eerder hebt gehad

  Reactie
  #15

  SEE, ik ga morgen ook vragen om op Trichomontas te testen.

  Soms is er bij het opstaan een beetje afscheiding. Ook kunnen de eikel en de huid rond het plasgaatje geïrriteerd zijn. Heb alleen nu meer dat frenelum/eikel vervelend voelt en nog heel soms alsof ik afscheiding lek maar dat gebeurd niet, in plasbuis zie ik het wel. Heb jij ook dat om je plasgaatje roder is dan de rest van de eikel?

  Reactie
Reageer op: Geen soa, wel afscheiding klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief