Geen soa, wel afscheiding

 • #1

  Hallo,

  Ik wil graag even mijn ervaring delen.

  Ik heb onveilige seks gehad in oktober. 7 a 8 weken later in november kreeg ik branderig gevoel bij het plassen. Onder het werken merkte ik ook een vochtige eikel wat ik niet gewend was, ging er toch een lampje branden. Gelijk de volgende ochtend probeerde ik in me penis te knijpen kijken of er wat gebeurd. Kwam er eenmalig wat dikkere afscheiding uit, gewoon helder en geen rare kleuren. Dikkere afscheiding logies na een lange nacht. Gedurende dag was het dun en helder.

  Branderig gevoel werd intussen heviger maar bleef op een niveau hangen en zakte soms ook wel eens. Maar het ging niet weg.

  Ben ik een soa test gaan doen. Soa test: Negatief.
  Huisarts wilde het uitsluiten en nogmaals een soa test gedaan: nogmaals Negatief.

  Vanwege de urine test ben ik zelf ook gaan kijken naar mijn urine potje. ONTZETTEND veel kleine sliertjes erin? echt witte sliertjes.. Toen begon ik me zorgen te maken. Terwijl meestal alles gewoon behandelbaar is. Werd ik zowat angstig, nog nooit meegemaakt dit.

  Huisarts stond ook voor een raadsel. Stuurde mij door naar de uroloog. ( ik had foto's gemaakt s'ochtends van de afscheiding die ik had )

  Uroloog vertelde: Er zijn zoveel soorten seksuele overdraagbare aandoeningen. Niet alles kan worden aangetoond door een soa test. ( wist ik niet? ) Ik liet de foto's zien, en zijn gezicht knikte gelijk van, ja dit zie ik heel vaak.

  Ik heb de Azitromycine gekregen 2 pillen. Gebruiken op 1 dag
  en Doxycycline 2 pillen per dag voor 14 dagen.

  Ik lees regelmatig dat ze 7 dagen aanhouden. Maar ik denk dat ze zeker willen proberen alle raren bacteriƫn eruit te halen?

  Klachten werden na 2 dagen GELIJK minder. Ik heb wel regelmatig gemasturbeerd, tot ik me opeens herinnerde en gelezen ergens op dit forum dat je niet jezelf mag bevredigen als je onder behandeling bent voor *chlamydia* Valt niet mee als je zowat verslaafd bent aan seks/mastruberen. Ik kan er Maximaal 3 a 4 dagen tussen laten. langer lukt het gewoon echt niet. ( sorry echt heel erg maar ik heb het echt geprobeerd )

  Urine is ook wat veranderd. De aantal sliertjes aanzienlijk minder geworden. Het is nu een soort sperma doorzichtige sliert/soms vlokje geworden, en niet meer van die kleine dikke sliertjes. Had tussentijds ook hiervoor gebeld met de uroloog. Die zei dat ik eerst maar eens de antibiotica kuur af moest maken en met de bel afspraak die ik heb: donderdag 21-01-2021 af te wachten en te kijken of urine beter gaat worden

  Ik ben tussentijds ook beetje angstig geworden voor hiv infectie. Loop iedere dag me nek klieren te voelen. Ook die heb ik aangevraagd om uit die onzekerheid te komen. Omdat ik seks heb gehad met iemand die niet nederlands is. Ik toon wel geen symptomen ( zoverre ik weet ) maar ik wil het gewoon uitsluiten.

  Hopelijk is straks alles opgelost met deze antibiotica. Omdat de klachten zowat weg waren ( vochtige eikel ) na 2 dagen. verwacht ik zelf niet dat die terug zou komen. ik hoop van zegen.

  Reageer
  #2

  sorry verkeerde forum deel. Mocht het lukken mag deze 2 berichten verwijdert worden.

  Reageer
Reageer op: Geen soa, wel afscheiding
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief