geen soa? wel afscheiding

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik wil graag even mijn ervaring delen.

  Ik heb onveilige seks gehad in oktober. 7 a 8 weken later in november kreeg ik branderig gevoel bij het plassen. Onder het werken merkte ik ook een vochtige eikel wat ik niet gewend was, ging er toch een lampje branden. Gelijk de volgende ochtend probeerde ik in me penis te knijpen kijken of er wat gebeurd. Kwam er eenmalig wat dikkere afscheiding uit, gewoon helder en geen rare kleuren. Dikkere afscheiding logies na een lange nacht. Gedurende dag was het dun en helder.

  Branderig gevoel werd intussen heviger maar bleef op een niveau hangen en zakte soms ook wel eens. Maar het ging niet weg.

  Ben ik een soa test gaan doen. Soa test: Negatief.
  Huisarts wilde het uitsluiten en nogmaals een soa test gedaan: nogmaals Negatief.

  Vanwege de urine test ben ik zelf ook gaan kijken naar mijn urine potje. ONTZETTEND veel kleine sliertjes erin? echt witte sliertjes.. Toen begon ik me zorgen te maken. Terwijl meestal alles gewoon behandelbaar is. Werd ik zowat angstig, nog nooit meegemaakt dit.

  Huisarts stond ook voor een raadsel. Stuurde mij door naar de uroloog. ( ik had foto's gemaakt s'ochtends van de afscheiding die ik had )

  Uroloog vertelde: Er zijn zoveel soorten seksuele overdraagbare aandoeningen. Niet alles kan worden aangetoond door een soa test. ( wist ik niet? ) Ik liet de foto's zien, en zijn gezicht knikte gelijk van, ja dit zie ik heel vaak. Dit is een variant van een chlamydia soort.. werd er gezegd.

  Ik heb de Azitromycine gekregen 2 pillen. Gebruiken op 1 dag
  en Doxycycline 2 pillen per dag voor 14 dagen.

  Ik lees regelmatig dat ze 7 dagen aanhouden. Maar ik denk dat ze zeker willen proberen alle raren bacteriën eruit te halen?

  Klachten werden na 2 dagen GELIJK minder. Ik heb wel regelmatig gemasturbeerd, tot ik me opeens herinnerde en gelezen ergens op dit forum dat je niet jezelf mag bevredigen als je onder behandeling bent voor *chlamydia* Valt niet mee als je zowat verslaafd bent aan seks/masturberen. Ik kan er Maximaal 3 a 4 dagen tussen laten. langer lukt het gewoon echt niet. ( sorry echt heel erg maar ik heb het echt geprobeerd )

  Urine is ook wat veranderd. De aantal sliertjes aanzienlijk minder geworden. Het is nu een soort sperma doorzichtige sliert/soms vlokje geworden, en niet meer van die kleine dikke sliertjes. Had tussentijds ook hiervoor gebeld met de uroloog. Die zei dat ik eerst maar eens de antibiotica kuur af moest maken en met de bel afspraak die ik heb: donderdag 21-01-2021 af te wachten en te kijken of urine beter gaat worden

  Ik ben tussentijds ook beetje angstig geworden voor hiv infectie. Loop iedere dag me nek klieren te voelen. Ook die heb ik aangevraagd om uit die onzekerheid te komen. Omdat ik seks heb gehad met iemand die niet Nederlands is. Ik toon wel geen symptomen ( zoverre ik weet ) maar ik wil het gewoon uitsluiten.

  Hopelijk is straks alles opgelost met deze antibiotica. Omdat de klachten zowat weg waren ( vochtige eikel ) na 2 dagen. verwacht ik zelf niet dat die terug zou komen. ik hoop van zegen.

  Reageer
  #2

  Vanmorgen toch maar weer gekeken om in me piemel te knijpen. minimale afscheiding kwam eruit, had verwacht en gehoopt dat het wel weg zou zijn. Ik heb er nu wel een hard hoofd in dat het straks niet voorbij is pff. Wat heb ik een spijt van die ene keer. de nasleep van deze ellende is zoveel malen groter >.<

  Reageer
  #3

  Ook omdat het nu 13 dagen geleden is dat ik ben begonnen met de antibiotica. Normaal staat hier 7 dagen voor, en dan de week erna geen gemeenschap nog. dus 14 dagen Totaal. Ik ben nu 13 dagen bezig. Ik kan me niet voorstellen dat dit nog beter gaat worden van die paar dagen dat ik nog moet.

  Reageer
  #4

  Als ik het zo lees dan zal het wel mycoplasma zijn.. omdat ik negatief getest ben op chlamydia en gonorroe.
  Morgen even bellen..

  Reageer
  #5

  Masturberen kan tot gevolg hebben dat je jezelf telkens her-besmet.

  Ik kan er Maximaal 3 a 4 dagen tussen laten. langer lukt het gewoon echt niet. ( sorry echt heel erg maar ik heb het echt geprobeerd  

  Het is maar waar je voor kiest.  Misschien dat je hiervoor eens naar een psycholoog moet gaan

  Ik zou morgen idd maar even bellen... Ik denk alleen dat een test op dit moment (vanwege de antibiotica)  niet erg zinvol zal zijn

  Reageer
  #6

  Hoi John,

   

  Dank je wel voor je antwoord. Misschien dat je hiervoor eens naar een psycholoog moet gaan.

  Ik heb hier serieus over nagedacht. Maar ik heb er nooit een probleem van ondervonden. Behalve ten nadele van deze behandeling op dit moment, en om naar psycholoog te gaan puur voor een antibiotica, gaat mij een beetje te ver. Ik probeer wel genoeg discipline te hebben om niks te gaan doen. Maar ben er de eerste dagen met de kuur helemaal niet mee bezig geweest omdat het ook niet werd vertelt toen ik bij de uroloog was. 2 a 3 dagen later herinnerde ik me dat ik dat had gezien op één van deze forums.

   

  Vraag me alleen af of het nu niet te laat is (niet dat ik iets wil gaan doen) maar echt te laat omdat ik nog pillen heb voor morgen en overmorgen.

   

  Omdat er toch nog minimale afscheiding is in de vroege ochtend, zou de test wel iets moeten uitwijzen lijkt me. Maar goed. even afwachten inderdaad, en even bellen. Oppassen dat ik door deze ellende niet diep depressief ga raken. Zit echt op het randje. word er zo zuur van als er iets niet klopt daar beneden.

  Reageer
  #7

  Het is niet "alleen voor de antibiotica" Maar als je het echt niet kunt opbrengen vanwege je gezondheid. om 14 dagen niet te masturberen, het je toch een heus verslavingsprobleem. Je geeft zelf aan dat je het amper 3-4 dagen kunt uithouden. Heb je nog andere verslavingen? Drugs of alcohol?

  Reageer
  #8

  Ik heb verder geen andere problemen. geen andere verslavingen, misschien wel vatbaar daarvoor. Maar nooit ge experimenteert, en ben ik niet van plan. vroeger wel o.a. game verslaafd. Nu niet meer.

  Ik ben wel erg gevoelig voor tegenslagen. Mocht ik een tegenslag hebben ben ik gelijk down en aan de rand van depressief aan, zoals op dit moment met dit probleem. Paar nachten lang wakker gelegen. Daarmee wil ik wel nog hulp in zoeken. Ik ben zelf ook gesteriliseerd, en in eerste instantie dacht ik dat mijn *zin* daardoor minder zou worden, en dat ik het erg zou vinden. Maar later besefte ik dat ik misschien wel hoop dat mijn zin wat minder word. Maar dat is niet veranderd. Misschien zit het ook tussen me oren. maar ik moet echt *de-toxen daarin merk ik. Want als ik na 2 a 3 dagen niks doen en ik maak daarna 1 verkeerde opmerking of de vrouw waarmee ik praat. word ik bijna zo opgewonden dat er zelfs kans voorvocht is, als dat is gebeurt dan zakt het ook gewoon niet meer.. echt vervelend eigenlijk als je op dat moment niks kunt doen. Maar goed. Ik denk zelf dat het misschien kwestie van tijdje volhouden is en dan word het vanzelf ook minder, wat meestal werkt voor andere verslavingen....

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hey John,

  Echt super bedankt voor je reactie.

  *Maar als je het echt niet kunt opbrengen vanwege je gezondheid. om 14 dagen niet te masturberen*

  Daar kwam ik dus wel 4 dagen te laat achter. Daarna niet echt heel serieus genomen ook omdat ook de uroloog hier niks over zei... Maar jou berichtje heeft me wel wakker geschud. Mijn libido is ook nu ineens een stuk minder en ik merk dat ik mijn zin behoorlijk probeer te onderdrukken nu.

  Maar ben ik hiermee nou te laat? Heb nog voor 2 dagen pilleb :-/ ik ga dit ieder geval wel melden bij de uroloog als ik morgen bel dat ik mezelf bevredigd heb.

  Reageer
  #10

  Het is moeilijk te zeggen. Ik zou dan wel even wachten totdat de kuur ook echt op is, want dat zal de opmerking zijn die je bij urologie krijgt. Eerst de kuur afmaken en dan kan het nog even duren voordat alle klachten weg zijn

  Reageer
  #11

  Dank je wel voor je snelle reactie. Ik wacht af.

  Reageer
  #12

  Ohja! schiet me ineens te binnen, sorry dat ik dit niet eerder liet weten. Ik zou morgen gebeld worden eigenlijk aan het einde van mijn kuur. Maar vanwege mijn werktijden heb ik hem moeten verzetten naar donderdag. Maar omdat ik me behoorlijk zorgen maak bel ik morgen toch maar... Officieel zou ik morgen gebeld worden. Ook omdat deze kuur normaal gezien deze forums maar 7 daags gegeven word, en ik heb deze kuur voor 14 dagen. * ik heb inderdaad al eerder gebeld. antwoord: maak eerst je kuur af ':-\ Benieuwd wat ze gaan zeggen...

  Reageer
  #13

  Weet je al wat meer?
  Loop al jaren met dezelfde klachten.
  Antibiotica lijkt even te helpen.
  En als de uroloog weet dat sliertjes in de urine een variant van chlamydia is waarom word daar dan niet op getest? Of is het een onbekende soa

  Reageer
  #14

  Sorry voor deze late reactie.

   

  Ik had zelf nog voor 2 dagen doxycline liggen, maar die dag zag ik s'ochtends toch nog wat afscheiding. ( misschien het laatste beetje? ) toen heb ik toch nog weer maar mijn uroloog gebeld. of mijn behandeling niet moest worden verlengd met een week.

  Hij was het ermee eens om nog eens een week met doxycline te behandelen. was daarop mijn vraag: weet je het dan zeker of het over is?

  antwoord: dan doen we gewoon nog een week erbij.

   

  ehhhh oke..

  ik kreeg dus doxycline voor 2 weken extra voor geschreven. Toen mijn 1ste kuur van 14 dagen voorbij was, zag ik nagenoeg niks meer die dag. Maar ik heb die extra 14 dagen wel afgemaakt. Ik vond het zelf geen pretje. Werd er echt misselijk van na iedere inname van doxycline, gevoel tot in me keel dat ik bijna moest spugen constant, en ik kreeg ernstige hoofdpijn na inname van die pil. Iedere dag weer.. Kreeg later ook hiervan uitslag onder me oksels. Later zag ik dat die plek was rustiger werd dus heb hiervoor ook niet gebeld vanwege die *allergische* reactie. Nu ben ik 2 weken gestopt. de plek is bijna helemaal weg.

  Ik ben echt heel bang dat het nu terug komt, en soort van angst kijk ik iedere ochtend door in me penis te knijpen of daar niks meer uit komt. Voor alsnog geen afscheiding meer gehad. De angst zit er echt wel. misschien word het nu tijd om het los te laten...

   

  De mini witte sliertjes was voordat de kuur begon echt ZEER erg aanwezig. en wel Tientalen dikke kleine sliertjes. Na en tijdens de kuur zijn de afgezwakt en zijn het soort van 1 a 2 sperme dunne sliertjes geworden. Mocht het dunnige sliertje toch aanwezig blijven in de urine. dan kan ik daar wel mee leven. Als ik zelf niet in een glas had geplast. Had ik het ook zelf niet gezien. Het is nu echt heel minimaal, en de uroloog dacht dat dat een sperma sliertje was wat enigszins kan terug stromen in je blaas? om het zo maar even te noemen. Maar ik heb hier verder geen last van.

  Hopen dat de afscheiding nu ook weg blijft, en dat ik het gewoon met rust kan laten.

  Reageer
  #15

  Mijn laatste doxycline inname is nu bijna 3 weken geleden, is er nog enige reden tot angst?  + - 7 weken heeft geduurd voordat ik symptonen kreeg, na een sex contact.

  Ben ik gewoon nog bang dat de bacterie zijn tijd nodig heeft en na aantal weken weer ineens komt opzetten. zou iemand dit kunnen bevestigen?

   

   

  Reageer
Reageer op: geen soa? wel afscheiding
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief