Afscheiding / vocht in onderbroek, geen SOA

 • #1

  Hallo, vraagje

  ik heb onveilig oraal sex gehad met een vrouw (geen prostituee ofzo) en daarom na 4,5week laten testen op chlamydia, gonorroe, mycoplasma, trichomonas en syfilis. Alles was negatief dus ik heb geen SOA toch?

  Ik ervaarde de hele periode erg veel stress omdat ik bang was dat ik wel iets had. Nu heb ik echter klachten in mijn onderbuk/blaas/penis. Ik heb vaak na het plassen als ik daarna mijn onderbroek uittrek witte vlekjes erin en als ik kijk heb ik vaak ook een vochtige eikel. Nu ben ik dus toch weer bang voor een SOA, kan dit?
  Hoe kunnen de problemen anders ontstaan? ik ben er wel heel veel mee bezig en dus nog steeds wel gestresst, kan dat echt die klachten geven? Maak me met name zorgen om die witte vlekjes van/met het nadruppelen.
  Danku wel alvast

  Reageer
  #2

  Een soa zal het niet zijn want die had je niet.
  Een overspannen bekkenbodem kan er ook een rol in spelen

  Reageer
  #3

  Nee de SOA kan eigenlijk niet inderdaad he. Dat is gewoon betrouwbaar na 4,5 week toch?

  Komen die klachten bekend voor bij bekkenbodem? En wordt dat dan eigenlijk veroorzaakt door stress/spanning enzo? Bizar

  Wat kan ik daar tegen doen

  Reageer
  #4

  Daar zou je voor naar een bekkenbodemfysiotherapeut kunnen gaan

  Reageer
  #5

  Oke dank. Maar die klachten ontstaan dan hoe? Door er constant aan te denken / stressen? Ik bedoel.. de klachten zijn er toch. Doet die bekkenbodem ervoor zorgen dat ik veel aandrang heb, lichte maar constante zeurende pijn in (linker)onderbuik en zelfs de afscheiding/witte vochtplekjes?

  Het put me echt enorm uit dit allemaal. Vorig jaar ook al een burn-out gehad. Ik wil gewoon normaal vrolijk leven maar dat gaat niet als ik hier 24/7 mee bezig ben. Ik voel me echt down en vlak hierdoor. Kun je daar iets van zeggen?

  De klachten in de eerste alinea aub en het algeheel malaise gevoel van de tweede alinea.

  Reageer
  #6

  Overspannen bekkenbodemspieren kunnen dit soort klachten wel veroorzaken. Ze kunnen invloed hebben op de sluitspieren, de endeldarm, prostaat, zaadleider, urineleider en de lage rugspieren. En de burn-out kan daar ook nog een rol in spelen samen met stress en spanningen.

  Reageer
  #7

  En HIV john? Daar lees ik nu van alles over. Ik heb die getest na 31 dagen en was negatief. Hoe betrouwbaar is dat? Kan je dat krijgen door kort gepujpt te worden door vrouw? Geen sekswerker. In een eerdere vraga reageerde een Anoniem van niet. Kun je dit bevestigen? Ik maka me zo zorgen

  Reageer
  #8

  De kans op hiv is zeer klein. Testen kan wel pas betrouwbaar vanaf 6 weken

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dag John. Zeer klein is feitelijk gelijk aan 0 in dit geval? Ik lees best vaak op internet dat door gepijpt te worden je geen HIV kan krijgen. Soms staat er van wel maar dan wel dat die kans erg klein is. Ook staat er op soapoli online dat een HIV1 na 4 weken betrouwbaar is. Ik zat op 4,5 week met mijn negatieve test. Is die wel grotendeels betrouwbaar??

  Hoeveel zorgen moet ik mij om HIV maken? Ik zit er echt compleet doorheen.. de vrouw van SOA Aids lijn zei dat dit echt alleen kon als mijn hele penis ondet het bloed zou zitten en dat ik HIV echt kan uitsluiten

   

  Kunt u mij hierin enigszins geruststellen?

  Reageer
  #10

  Beste, een huisarts van VraagdeDokter app heeft mijn verhaal aangehoord en gezegd dat op deze manier de overdracht van HIV van vrouw naar man niet kan. Ook zei ze dat er getest kan worden na 4 weken (en eventueel nog na 12 weken) Ook op RIVM en Soatest24 zeggen ze dat er door gepijpt te worden geen kans is / nihil is.
  Bedoelt u met zeer klein de percentages van 0,014% zoals op rivm genoemd?

  Ik ben echt op zoek naar geruststelling want mijn lichaam wordt gek van de stress. Kunt u bovenstaande twee berichten bevestigen? Wat is uw mening?
  Dank!!

  Reageer
  #11

  Minder dan 1 % in ieder geval.

  Reageer
  #12

  De kans is erg klein. Maar om te eggen dat het niet kan, vind ik wel wat ver gaan.
  vanaf 4 weken is betrouwbaar te testen, maar er zal dan nog een controle test moeten worden gedaan bij 6-8 weken. Er zijn immers 2 types HIV waarop getest wordt. Type I en type II

  Reageer
  #13

  Dank voor je reacties John,

  Ik begrijp dat jij nooit kan zeggen dat het niet kan omdat ik als 'klant' daar dan op refereer. Voor mij is t wel heel fijn om te horen van jou dat het minder dan 1% is. Geen kritiek maar een benadrukking!
  Ik ben je namelijk erg dankbaar.

  De huisarta zei dat het nogmaals testen 'medisch niet noodzakelijk' is. Sta jij daar achter of zeg je van je moet toch nog gaan testen na 6 weken. Hoe betrouwbaar is die 4weken test?

  Kan ik er redelijkerwijs vanuit gaan dat ik zo geen HIV heb opgelopen?

  Dank

  Reageer
  #14

  "Ik begrijp dat jij nooit kan zeggen dat het niet kan omdat ik als ‘klant’ daar dan op refereer." Dat is niet zozeer het probleem. Ik ben er zelf niet van overtuigd dat het nooit zou kunnen.
  De kan is in ieder geval erg klein.
  de test zal bij 4 weken 96-98% betrouwbaar zijn. Bij 6 weken is dat genoeg 100%

  Reageer
  #15

  Dank John voor al jouw antwoorden.

  Ik snap je punt, met jouw ervaring neem ik die ook zeker serieus. Wel merk ik sinds de 'minder dan 1%' opmerking dat ik geruster ben. Termen als zeer klein of erg klein hielpen bij mij niet zozeer omdat ik er vanuit mijn stressfase dan toch weer van maak 'dus het kan wel'. Bij minder dan 1% heb ik een veel beter en in dit geval fijner perspectief.

  Ik kan dus, sorry dat ik het nog 1x vraag, vanuit gaan dat de kans om via oraal vrouw naar man HIV te krijgen <1% is en dat een test na 4 weken (4 weken en 3 dagen om precies te zijn) een betrouwbaarheid heeft van 96_98%?
  Kun je dat nog eenmaal bevestigen John? Dan neem ik dat mee als 'feit' voor mezelf en hoop ik wat rust te vinden.

  Groet en nogmaals, DANK

  Reageer
Reageer op: Afscheiding / vocht in onderbroek, geen SOA
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief