Wat kan dit zijn? Soa's negatief getest…

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb 28april betaald contact gehad met een Spaanse transgender. Dit was mijn eerste keer met iemand met het zelfde geslacht zeg maar.

    Ik vroeg of zij soatest uitslagen had en zij had een spaanse versie. En liet mij het zien. Ze had voor de 5 meeste bekende soa's allemaal negatief getest. Dus ook gonorroe en chlamdyia , alleen was deze test van 01 maart en zij dus opnieuw besmet had kunnen raken.

    Ik heb haar gepijpt zonder condoom , voor periode van 15 minuten , ook diep in de keel zeg maar. Zij had mij gepijpt voor 5 minuten en zij vroeg wel of ik in der mond wou klaarkomen(hierbij kreeg ik natuurlijk wel argwaan). Ik kon haar penis wel zien en die zag er clean uit , alleen de schaamstreek niet want ze had der slipje opzij geschoven en zo was ze daar dus bedekt. Zij was niet klaargekomen alleen ik bij haar. Zij heeft mij ook diep gepijpt.

    zij heeft mij ook afgetrokken en ik haar, en ik mezelf natuurlijk . Waarbij ik dus direct na het aanraken van haar penis ik de mijne heb aangeraakt.

    Echter 2 weken later , kreeg ik na het klaarkomen last van heel veel jeuk in mijn plasbuis. Deze jeuk bleef aanhouden paar dagen lang, soms gewoon door de dag heen en soms na het plassen. Ongeveer 6 dagen geleden werd ik wakker en ging ik plassen en ging ik weer slapen en had ik heeel erg het gevoel dat er nog een druppel in mijn plasbuis zat ( zon soort gevoel) Dus ging ik terug probeerde ik weer te plassen en het lukte niet. Dus had ik wc papier in mijn boxer gedaan , voor het geval ik na zou druppelen. Toen ik wakker werd en weer ging plassen keek ik in het wc papiertje en zag ik gele slijm opgedroogd. Zag er wel uit als een paar druppels.  Ik heb het toen opgezocht en het leek voor mijn gevoel op een druiper , ik heb een afspraak gemaakt en kon gelijk terecht. Ik heb antibiotica gekregen azitromycine 1000mg in 1x. En tegerlijk een urine test gedaan voor druiper en chlamydia. Daarna na de test naar huis en direct de medicijnen genomen.

    Vandaag 6 dagen later heb ik de test uitslagen en ze blijken negatief! Mijn klachten zijn wel minder geworden , veel minder jeuk en minder afscheiding. Maar afscheiding is er nog wel , ook als ik soms naar mijn penis kijk dan zie ik dat het vochtig is bij me plasbuis. Heel soms had ik zelfs een witte afscheiding druppel op mijn penis.

    Maar wat kan dit zijn? Stel dat dit een schimmel of een blaasonsteking was , waren deze medicijnen dan goed genoeg geweest? Of moet ik nu terug gaan?

    Reageer
    #2

    En aangezien het geen chlamdyia was of een druiper , hoe kan het zo toevallig zijn dat ik dit heb gekregen na 2 weken onveilig contact, want ik heb geen contact met iemand anders gehad.

    Ps: het was geel/groenig slijm niet geel.

    Reageer
    #3

    Ik heb me trouwens niet in de keel laten testen voor soa's terwijl ik wel daar risico op ben gelopen of telt dat niet en zou de bacterie sws aangewezig in de urine zijn omdat ik daar ook last heb"?

    Reageer
    #4

    Ik zou toch even teruggaan. Het kan een soa zijn of een infectie die niet is getest

    Reageer
    #5

    E had ook een swab van de keel gemaakt moeten worden

    Reageer
    #6

    Maar als het een soa/infectie is die ik in de keel heb, is het dan niet zo dat ik dan symptonen in de keel moet hebben.

    Ik heb nergens last van in mijn keel alleen dus bij mijn plasbuis, ondanks dat de symptonen wel aan het afnemen zijn , of het door de preventieve antibiotica is geweest of doordat het geneest dat weet ik niet.

    Kan het ook een algemene plasbuisinfectie geweest zijn?

    en als het een schimmel of een andere infectie is geweest , zou die antibiotica kuur voldoende geweest zijn om het weg te halen , of heeft elke infectie een eigen soort antibiotica dat je moet innemen? Van gonnorroe weet ik dat je een injectie moet hebben, maar schimmels en andere infectie?

    Reageer
    #7

    Je zou dan in principe klachten in de keel moeten krijgen.
    Niet iedere infectie kan met hetzelfde antibioticum behandeld worden

    Reageer
    #8

    Wat voor soort andere infecties kunnen het zijn als u zo naar mijn verhaal kijkt,

    wat raad u mij aan om tegen de dokter te zeggen? Ik weet echt even geen raad

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Vraag een test op Ureaplasma urealyticum en Mycoplasma

    Reageer
    #10

    hebben zo ook op infectie getest? Witte bloedcellen uit de plasbuis of urinestaal

    Reageer
    #11

    Nee ik heb morgen een afspraak , maar alle symptonen zijn verdwenen...

    Blijkbaar heeft azitromycine 1000mg in 1x , zijn werking gedaan. Maar wat het was dat weet ik niet...

    John is het waard om me nog te testen , of het zo te laten tot ik weer symptonen heb?

    Reageer
    #12

    Ik zou toch maar even wachten

    Reageer
Reageer op: Wat kan dit zijn? Soa's negatief getest…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief