Geen diagnose voor soa klachten

  • #1

    Ik loop nu al meer dan een half jaar rond met een probleem. Rond maart heb ik onvelige seks gehad met een vrouw die ik niet kende en daarna ook nooit meer heb gezien. Direct na die dag was mijn penis rood en hing er een vreemde geur. Een maand later kwam er een afscheiding uit mijn plasbuis voor ongeveer een week of 2. Sindsdien heb ik pijn en een vreemde geur bij het plassen. Tot op de dag vandaag ondervind ik deze klachten. Ik heb me al heel vaak laten testen op SOA'S inclusief bloedonderzoek, allen zonder resultaat. Zou het kunnen dat ik een soa heb opgelopen die niet wordt opgemerkt door deze onderzoeken? Zoniet, wat zou mijn klachten kunnen verklaren. De dokter vertelt me dat het functionele klachten zijn en dat ze vanzelf weggaan. Dit geloof ik niet.

    Reageer
    #2

    In principe zou dat kunnen. Mycoplasma genitalium bijvoorbeeld, of LGV. Dat zijn soa's die niet standaard getest worden. Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de uroloog.

    Reageer
Reageer op: Geen diagnose voor soa klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief