Partner bleek bi, heb ik HIV opgelopen na onveilig gemeenschap?

  • #1

    Hey,
    Momenteel zit ik ergens mee in. Ik heb 1 jaar een partner gehad waarvan hij biseksueel bleek te zijn. Dit wist ik niet en kwam hier later achter.
    We hebben altijd veilig seks gehad, maar er waren sommige momenten dat het condoom afschoof of gewoon zonder condoom deden. Hij is nooit in mij klaargekomen en de daad zelf duurde ook nooit lang (niet eens een minuut). Hij had zelf last van een erectiestoornis, waardoor seks altijd moeizaam ging. Tevens was het ook nooit via de achterdeur gebeurd. Om ons hoogtepunt te bereiken deden we het met de hand en op momenten zelfs helemaal niet.

    Ik ben de afgelopen jaar wel telkens ziek geweest, koorts, buikpijn,... achteraf bleek dat meneer ook een slechte hygiëne heeft. Nu we uit elkaar zijn, heb ik hier minder snel last van en voel ik mij ook beter.

    Hoe groot is de kans dat ik HIV heb opgelopen bij mijn ex partner? Ik maak mezelf er zorgen over. Ik moet nog een afspraak maken bij de dokter. Wegens de lange wachtlijsten is het moeilijk om bij een dokter terecht te komen.
    Google geeft mij verschillende antwoorden, waardoor ik nog meer blijf nadenken over dit onderwerp.

    Reageer
    #2

    "We hebben altijd veilig seks gehad, maar er waren sommige momenten (...) gewoon zonder condoom deden."

    Ik hoop dat je de tegenstrijdigheid in je eigen tekst ook ziet?

    Als je wilt weten of je hiv hebt, moet je een hiv test doen.

    Reageer
Reageer op: Partner bleek bi, heb ik HIV opgelopen na onveilig gemeenschap?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief