Symptomen

  • #1

    Hallo,

    Ik heb zo pakkembeet 10 dagen geleden sexueel contact gehad met een man die zegt dat hij ondetecteerbaar is. Ik was hierbij de top.

    Ik heb nu spierpijn in mijn schouders gekregen. Geen grieperig gevoel, en voornamelijk moe vanwege al het gepieker dus ik denk niet zo zeer van een infectie.

    Zou dit kunnen duiden op een acute HIV infectie? Worst case, in het geval dat hij nog wel detecteerbaar was?

    Ik las uiteenlopende verhalen over de RNA test die op basis van het genetisch materiaal van het virus al een vroege infectie kan detecteren. Hoe betrouwbaar zijn deze testen? Is deze test dan aan te bevelen?

    Reageer
    #2

    Je hebt geen klachten die aan HIV gerelateerd kunnen worden dus heeft een RNA test weinig zin. Je kunt er een doen maar je zult dan bij 6 weken na het contact toch nog een combotest moeten doen.

    Reageer
    #3

    Ok dat scheelt,

    Als ik de symptomen zo lees zijn ze een beetje generiek. Spierpijn, griep, moeheid, diarree. Dus ik begin al gauw spoken te zien. Ik ga in ieder geval de RNA test laten doen, en dan een confirmatie test over 5 weken.

    Reageer
    #4

    Nogmaals, de RNA test is volstrekt overbodig. Zonde van het geld.

    Een combotest na 6 weken na het contact is voldoende.

    Reageer
Reageer op: Symptomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief