Symptomen

 • #1

  Heb 8 dagen geleden seks gehad met een dame van plezier. ze heeft mij gepijpt met condoom, kreeg hem maar half recht en heeft er maar de volle 20 seconden ingezeten. over dit allemaal maak ik mij niet zorgen maar ze heeft de condoom eraf getrokken (dus mogelijks vaginaal vocht aan haar vingers) en heeft mij erna dan anaal gevingerd. ik heb nu keelpijn, pijn in mijn borst en heb al 2 keer immens gezweet terwijl ik sliep (werd helemaal bezweet wakker). ik weet niet of dit door de stress komt of effectief iets heb opgelopen... ik ben van plan een SOA test te doen na 6 weken maar zou iemand mij al meer zekerheid kunnen bieden over hoe groot de kans is dat ik HIV of iets dergelijks heb opgelopen?

  Reageer
  #2

  Je schrijft het zo alsof ze je alleen maar heeft gepijpt.. maar blijkbaar niet dus. Ik denk dat de kans op hiv wel heel erg klein is. Dat geldt niet voor andere soa's.,

  Reageer
  #3

  Er heerst griep en een ernstige vorm van verkoudheid. Daarvan krijg je keelpijn, pijn op je borst en slecht slapen met mogelijk zweten.

  De kans dat jij een soa hebt opgelopen is klein.

  Reageer
  #4

  Dank voor jullie reactie. na het pijpen heeft hij er 20 sec vaginaal ingezeten.
  Welke soa's zouden in mijn geval een risico kunnen zijn?

  Reageer
  #5

  Chlamydia en misschien gonorroe.

  Reageer
Reageer op: Symptomen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief