Symptomen en testen?

 • #1

  Eind 2021 heb ik een man afgetrokken (en hij mij) en is er waarschijnlijk voorvocht van hem op mijn anus gekomen aangezien hij erg nat was en met dezelfde hand als waarmee hij zichzelf bevredigde eventjes door mijn bilspleet ging.

  2.5 week later lag ik 2 à 3 dagen lang op bed met hoge koorts en extreme vermoeidheid. Toen de koorts zakte kreeg ik huiduitslag over mijn gehele romp en rug. Dit waren geen bultjes, maar platte rode vlekjes die voor 2 à 3 dagen aanwezig waren. Geen jeuk.

  Heb ongeveer 9 weken later een hiv-test laten doen bij de GGD: negatief. Ook ongeveer 4 maanden later een hiv-test: opnieuw negatief.

  Ik weet dat dit meestal voldoende is om uitsluitsel te krijgen. Echter speelt de vraag steeds op hoe ik dan exact de hiv-symptomen gehad kan hebben binnen de periode die men aanhoudt voor ARS symptomen. Is de GGD test niet betrouwbaar geweest? Hebben ze mij per ongeluk niet getest op hiv, of is dat niet mogelijk? Anders doe ik graag nog een andere test.

   

  Reageer
  #2

  De beide tests zijn zeer betrouwbaar geweest. Je hebt dus geen hiv.

  Fouten met zulke tests zijn niet mogelijk doordat ze vergaand geautomatiseerd worden uitgevoerd, met allerlei ingebouwde controles.

  Loslaten en er verder niet meer mee bezig zijn.

  Reageer
  #3

  Waardoor de klachten wel veroorzaakt zijn kan ik niet zeggen, maar wel dat het in ieder geval niet door HIV was. Dat is dus onmogelijk met de negatieve testen die je hebt gehad.

  Wellicht een griep of corona. En de huiduitslag kan dan dus door de koorts veroorzaakt zijn.

  Reageer
Reageer op: Symptomen en testen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief