Is dit een hiv kans?

 • #1

  Hallo,

  Ik heb ongeveer maand geleden seksueel contact gehad onveilig met een transseksueel. Ik heb een soa test gedaan negatief op alle soa's, Behavlve hiv kon ik nog niet doen omdat het te vroeg zou zijn. Nu heb ik 1 week last van keelpijn. Maar voor de rest heb ik nergens last van zou het kunnen dat ik nu HIV heb? Ik heb gelezen dat je dan ook koorts moet hebben uitslag en opgezette klieren door heel het lichaam klopt dit en spierpijn door heel het lichaam. Ik heb dit dus niet alleen last van keelpijn.

  Reageer
  #2

  Je geeft niet aan wat voor sex er onveilig is geweest, kan je dat aangeven?

   

  Op basis van symptomen kan je niet concluderen of je hiv hebt. Keelpijn, koorts, spierpijn, opgezette lymfeklieren kunnen namelijk door van alles en nog wat veroorzaakt worden.

  Reageer
  #3

  Sorry. Ik heb geneukt en ik heb geneukt ik weet het dom zonder condoom erg spijt van en in een dronke bui gebeurd. Even voor de duidelijkheid ik heb alleen maar keelpijn. Maar ik had gelezen dat je met HIV besmetting dus hoger koorts moet hebben spierpijn door heel het lichaam en opgezette klieren door heel het lichaam en dat de keelpijn zonder snotteren of hoesten is? Ik heb dus alleen maar keelpijn voor iets langer dan een week nu.

  Reageer
  #4

  Ik begrijp dat jij geneukt hebt, en de ander de ontvangende partner?

  Dat is zonder condoom inderdaad onveilig, maar het risico om op die manier hiv te krijgen is wel heel erg klein. Ik zou me daarover niet al te druk maken.

  Doe na 6 weken na het contact een hiv test, dan weet je het zeker.

  In veel gevallen verloopt een hiv infectie in het begin met een conversiegriep. Je bent dan behoorlijk ziek. Keelpijn is op zichzelf geen indicatie van een hiv infectie. Eerder van verkoudheid of het coronavirus.

  Reageer
  #5

  Dat kijkt toch niet bepaald op een HIV symptoom als het alleen keelpijn is

  Reageer
  #6

  "Dat is zonder condoom inderdaad onveilig, maar het risico om op die manier hiv te krijgen is wel heel erg klein. " Ik wil niemand onnodig bang maken maar de ze stelling klopt dus niet.

  Reageer
  #7

  John, je mag uit mijn post die zin verwijderen. Je hebt inderdaad gelijk. Het risico bij insertive anal sex is iets kleiner dan bij receptive, maar zeker niet heel erg klein. Dat had ik zo niet moeten schrijven.

  Reageer
Reageer op: Is dit een hiv kans?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief