Heb ik kans op hiv?

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb een jongen gepijpt en hij mij. 1 week er na kreeg ik te horen dat hij zichzelf nooit heeft getest maar nooit griep klachten had.

    Verder heb ik geen griep klachten maar wel af en toe na die eerste week pijn aan mijn urine buis en bij inspanning soms diaree en stress. Ik heb drie weken er na getest bij urine en bloed en alles was negatief.

    Weet iemand of de kans groot is dat ik hiv opgelopen heb? Ik maak me erg veel zorgen.

    Reageer
    #2

    HIV testen kun je pas echt betrouwbaar vanaf 6 weken.
    Bij orale seks is de kans op HIV nagenoeg nihil, behalve bij deep throat pijpen en sperma slikken. Voor andere soa's is de kans wel groter

    Reageer
    #3

    Oké, ik heb wel deep throat gedaan en sperma oraal gehad maar gelijk uit getuft. Ook heb ik nu soms een klein beetje last aan de linkerkant van de balzak. In het begin had ook een beetje maagklachten in de ochtend en had minder zin in eten maar nadat ik minder paniek aanvallen kreeg is dit weer over.

    Is pijn aan de urine buis een link naar hiv? En denkt u of iemand anders dat mijn kans groot is?

    Reageer
    #4

    De kans op HIV is dan wel iets groter, maar je klachten komen niet van HIV.

    Reageer
Reageer op: Heb ik kans op hiv?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief