Hiv twijfels…

  • #1

    Hoi,

    In juli 2017 heb ik onveilige seks gehad met een vrouw, maar we waren beide maagd. Gauw daarna had ik last van mijn keel en een opgezette lymfeklier in mijn hals. Kan het mij moeilijk herinneren, maar dit was nog geen 2 weken na de onveilige seks.

    Na 1 jaar heb ik een Insti hiv zelftest gedaan, deze kwam uit als negatief.

    sindsdien al meerdere bedpartners gehad die ook maagd waren, die schenen geen enkele symptomen te hebben van een acute HIV-infectie, wat logisch is als je naar de test kijkt.

    Toch blijf ik twijfelen aangezien ik zelf tot op de dag van vandaag mijn lymfeklieren kan voelen op verschillende plekken. Opgezet en pijnlijk zijn ze niet maar ze zijn me nooit opgevallen voor mijn ‘eerste keer’.

    moet ik nog eens testen of stel ik mij aan?

    Reageer
    #2

    Aanstellen wil ik niet zeggen, maar je reageert wel een beetje overdreven

    Reageer
    #3

    Het enige wat ik wel niet zo goed begrijp is het volgende:
    Je bent dus al een jaar bang dat je misschien HIV zou kunnen hebben opgelopen, maar hebt er geen moeite mee om onbeschermde seks te hebben met anderen. Ik zou me namelijk meer zorgen over anderen maken dan mezelf.

    Reageer
    #4

    Na mijn negatieve test was ik opgelucht, sindsdien heb ik er niet meer naar omgekeken. Ik was er wel zeker van dat ik geen HIV had, vandaar de onbeschermde seks. Nu is het een soort hypochondrie geworden, ik twijfel gewoon aan die test en aan de klachten.

    nu weet ik even niet wat ik moet doen. Hoor je lymfeklieren te kunnen voelen of moet ik nog een keer testen omdat het verdacht is?

     

    Reageer
    #5

    Als je al opgezette lymfeklieren van HIV zou moeten hebben, dan heb je die op meerdere plekken in je lichaam , maar dan ook nog andere klachten. Opgezette klieren zijn meer een algemeen verschijnsel. En als je er dan ook nog voortdurend aan voelt, blijven ze ook aanwezig

    Reageer
    #6

    Je zou een nieuwe test kunnen laten voor je eigen gemoedsrust.

    Reageer
Reageer op: Hiv twijfels…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief