Gezwollen lymfenklier linker lies

  • #1

    Beste,

    Ik heb een gezwollen lymfeklier in de linker lies en aan de rechterkant van mijn strottenhoofd. Heb een hiv test, 9 weken na mogelijke bloodstelling laten doen. Deze was negatief. Nu vroeg ik me af of het kon zijn dat mijn lichaam hier later op reageert en hier nu pas  antistoffen voor aanmaakt om het HIV virus te bestrijden. Ook word ik de laatste 3 dagen zwetend wakker terwijl ik slaap met een licht geklede outfit.

    Reageer
    #2

    Dat heeft met HIV niets te maken, want je hebt geen HIV

    Reageer
    #3

    Maar kan het zijn dat mijn seroconversie pas later begint? Of is dit echt uitzonderlijk?

    Reageer
    #4

    Nee, dat zou wel zeer uitzonderlijk zijn en dan zou je dus een aandoening moeten hebben van je afweersysteem. En dat zou je dan wel weten.

    Reageer
    #5

    Oke hartelijk bedankt voor de respons!

    Reageer
    #6

    Ja sorry ben gewoon wat onzeker aan het worden. Aangezien ik deze symptomen nog nooit zelf heb ervaren voor dat ik de stommiteit heb begaan. Na het horen dat de test negatief was, was ik zeer opgelucht  maar toch vroeg ik me af van waar deze kwaaltjes dan kunnen komen. Aangezien het wel symptomen zijn van hiv maar toch zegt de test het tegenovergestelde. Wat me uiteindelijk wel blij maakt.

    De afgelopen weken heb ik ook nog last gehad van deze symptomen:

    Diaree ( gedurende 2 dagen )

    Nachtzweten ( gedurende 5 dagen )

    Spier en gewrichtspijnen. ( 3 weken aan een stuk dan 3 weken geminderd en nu aan het terugkomen)

    Hoofdpijn

    Gezwollen klieren ( 3 dagen )

    En het geen wat me erge zorgen maakt is de huiduitslag die na 5 weken en 5 dagen is komen opdagen op armen en benen en buik. Deze is nog steeds aanwezig.

    Dit zijn "symptomen" van hiv en de test geeft negatief is, dat maakt me blij maar de kwaaltjes blijven duren.

    Dacht na het horen van de negatieve test op 6 weken dat de stress ging minderen. Dit is ook gebeurd maar de kwaaltjes blijven. Kan stress dit alles triggeren of zou er toch iets meer achter zitten?

    Gelukkig voel ik me niet echt "ziek, ziek" maar enkel moe.

    Reageer
    #7

    Ik denk dat het toch vooral veel met stress te maken heeft.

    Reageer
    #8

    Dankjewel John! Heb voor de zekerheid een nieuwe afspraak gemaakt voor binnen 6 weken. Dan is dit 15 weken na risico contact. Als ik me er tussen nog heel ziek ga voelen enzo en de test blijkt binnen 6 weken terug negatief te zijn dan ben ik 100% zeker dat de klachten niets met hiv hebben te maken.

    Want de huiduitslag en de opgezette lymfeklieren baren me wel zorgen aangezien ik dit nog nooit heb gehad.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Gezwollen lymfenklier linker lies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief