Na 25 jaar huwelijk ineens herpes…

  • #1

    Tien dgn nadat ik met mijn man sex had kreeg ik ineens een herpes uitbraak in mijn lies en schaamlip. Hij zegt dat hij geen andere vrouw gehad heeft. Hoe kan ik dan ineens herpes hebben? Hij heeft geen klachten. Ik was te laat bij de dokter om de test te doen of het om type 1 of 2 gaat. Ongeveer 8 jaar geleden heb ik een keer een koortslip gehad. Daarna niet meer. Zou het na al die jaren spontaan over kunnen springen op mijn genitaliën? Zou iemand dat weten?

    Reageer
    #2

    Dat zal niet spontaan zomaar overspringen als er geen actieve koortslip is

    Reageer
    #3

    Dank je voor je reactie John. Ik vermoedde dat al. Dan is de enige mogelijkheid, denk ik, dat mijn man niet helemaal oprecht is…..

    Reageer
    #4

    Dat hoeft het helemaal niet te betekenen. Net als hij kan jij net zo goed drager zijn al jarenlang, alleen nooit klachten hebben, asymptomatisch. Het is juist een misvatting dat iemand vreemd is gegaan. Hij heeft ook zelf geen klachten.
    Ik zou niet zomaar van die gedachte uitgaan...

    Reageer
    #5

    Weet je in tussen al meer?

    Reageer
Reageer op: Na 25 jaar huwelijk ineens herpes…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief