Na 8 jaar samen met vriend opeens herpes type 1

 • #1

  Ik ben al 8 jaar samen met mijn vriend. Ongeveer een maand geleden hebben we anale seks gehad (dit doen we vrijwel nooit). Iets langer dan een week geleden kreeg ik blaasjes, en erna zweertje bij mijn anus. Na een test bleek dit herpes type 1 te zijn. Mijn vriend is ongeveer drie weken geleden bij de dokter geweest vanwege pijn bij het plassen en aan zijn ballen. Dokter zei dat het een schimmel was. Hij is toen niet getest op herpes omdat de dokter dat er niet in zag. Dit is iig wat mijn vriend hierover zegt.

  Betekent dit dat mijn vriend is vreemdgegaan, of kan 1 van ons hier al acht jaar mee rondlopen?

  Reactie
  #2

  Herpes kan alleen maar worden getest op het moment van een uitbraak met blaasjes. Met de klachten die je vriend had, was testen dus sowieso niet zinvol.
  Geen van jullie heeft een koortslip gehad?

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
Reageer op: Na 8 jaar samen met vriend opeens herpes type 1
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief