Hoe groot is de kans?

  • #1

    Hoi allemaal
    Ik heb herpes gekregen van mijn vriend, echter heeft hij nooit klachten gehad en is dus wss een stille drager.
    Nu is mijn vraag, ik heb wel een aanval gehad en last van blaasjes. Als die over zijn en we hebben seks hoe groot is de kans dat het bij hem toch tot uiting komt? Omdat hij nooit eerder last heeft gehad. En hoe voorkom ik dat ik wel telkens een uitbraak krijg? Blijf je elkaar niet continu aansteken? Hoe gaat dat in de praktijk.:
    Graag antwoord van iemand die ervaring heeft dank je wel

    Reageer
    #2

    Hoi, volgens mij kun je een uitbraak niet voorkomen. Het zal vast helpen als je weerstand goed is maar dat is geen garantie.

    Ik denk dat als hij drager is je hem niet extern kunt besmetten. Wel heb ik begrepen dat als het virus actief is (dus tijdens een uitbraak) je heel makkelijk het kunt verplaatsen. Je kunt het dus door met je vinger aan een blaasje te zitten en dan aan je lip, ook daar krijgen. Zelfde geldt dus voor een plek op het lichaam van je partner.

    Heel eerlijk: als ik een uitbraak heb en mijn partner niet, hebben we wel sex maar zorgen we dat er geen contact kan zijn met de plek van de uitbraak. Dat kan gelukkig ๐Ÿ˜…

    Reageer
    #3

    Even een vraagje.

    Hoe weet je nou zeker of hij jou besmet heeft? Die kans is trouwens wel heel klein als hij geen uitbraak heeft.
    Het kan toch ook zijn dat jij een stille drager was en nu toevallig een uitbraak krijgt??

    Reageer
Reageer op: Hoe groot is de kans?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief