Ervaringen

 • #1

  Hoi allemaal,

  Ik weet nket waarom, maar ik heb behoefte om erover te schrijven en om te vragen naar jullie ervaringen met het herpes virus.

  Ik heb sinds iets meer dan een half jaar een vaste relatie. Maar sinds vrijdag weet ik dat ik herpes heb. Hoe ik eraan kom of van wie ik het gekregen heb, geen idee. Mijn vriend heeft geen klachten.

  Het begon vorige week dinsdag dat ik tijdens de seks een pijnlijk plekje voelde. Ik dacht; zal wel een klein wondje of scheurtje zijn. Niks bijzonders.
  Na woensdag werden de klachten eigenlijk alleen maar erger en vrijdag heeft de HA herpes geconstateerd. Ik schrok daar erg van!

  Ik moet zeggen dat ik er best veel last van heb en dat het mentaal ook wel pittig is. Waarschijnlijk ben ik al jaren stille drager of is mijn vriend zonder dat hij het weet. We zijn allebei in ieder geval nket vreemd gegaan.

  Nu vroeg ik me af wat jullie ervaringen zijn. Hebben jullie lang last gehad van de eerste uitbraak?

  Reactie
  #2

  Hoi,

  Ik heb nu mijn eerste uitbraak inmiddels al 1,5 maand lang plekjes :(, ik smeer dagelijks sudocrem erop om ze uit te drogen. Met een wattenstaafje. Ze zijn zo besmettelijk, heb er af en toe is 1 op mn been.

  Dokter zegt dat het maanden kan duren, ik heb een onderhoudskuur gehad voor 3 maanden, 1 pil (valacivlor)per dag.

  Het is klote, je moet het accepteren, kan ik zelf nog niet....

  Reactie
  #3

  Ik vind het zelf ook lastig om te accepteren.. Ik vind het ook echt verschrikkelijk dit. Waarschijnlijk heb ik het virus al een tijd in mij zitten, want mijn vriend heeft geen klachten en we hebben momenteel een stressvolle periode

  Ik smeer er ook meerdere keren per dag sudocreme op. Helpt gelukkig wel 🙂 en als ik moet plassen, ga ik douchen

  Reactie
Reageer op: Ervaringen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief