Een heel andere wereld

 • #1

  Ik heb nu een 2 tal jaar herpes, allé, dat is wat ik denk. Mijn eerste aanval begon met jeuk, ik dacht van het scheren, heb daar wel vaker last van. De dag dat het begon had ik net een afspraak met de gynaecoloog, best grappig, ze zat er vlak op te staren en zag niks. Blaasjes zijn beginnen vormen en het begon zo te pieken en jeuken de dagen erna, het was niet normaal. Uiteindelijk was het onhoudbaar en ben ik naar de huisarts gegaan, hij zei meteen herpes. Een test werd ook genomen en ik kreeg medicatie. Naar mijn weten heb ik met niemand seks gehad die blaasjes of ook maar iets had. Zoals ik hier in vele berichten lees, mijn wereld stortte wat in. Ik herinner me nog toen ik jonger was en mijn eerste soa had en ik had het een vriendin verteld op mijn werk en zij is dan alles door gaan vertellen aan iedere collega 😔 wat zorgde voor enorme schaamte. Het feit was dat niemand nog naar dezelfde toilet als ik wilde, de klinken vies vonden, ik was een vies ding. En rara, de vriendin die ik mijn geheim had rond verteld en zwart maakte had dikwijls last van een koortsblaas. Wat denk ik nu terug aan die tijd met die andere soa, de soa die volledig weg was na een pilletje.

  Nu zit ik zoals die '' vriendin'' met een soa die nooit meer weg te krijgen is. Wat zij niet erg lijkt te vinden want een koortslip associeert ze vast niet met genitale herpes 🙄

  Om verder te gaan in mijn verhaal, na mijn eerste aanval had ik na een maand ongeveer weer een aanval en dat was zo een paar maanden, om de maand wel eens, en toen plots was het weg voor meer dan een half jaar, ik dacht, ik krijg het nooit meer! Maar het kwam terug, weer enkele maanden elke maand wel een aanval. Toen was het weer weg voor een half jaar en nu zit ik weer in de fase van iedere maand. Is nu de 3de maand op rij dat ik het heb.

  Ik had me er al bij neergelegd dacht ik geen relaties meer te beginnen, maar nu heb ik iemand leren kennen en ik ben zo bang als het wat wordt en ik het hem moet zeggen. Als je al kijkt naar het verleden met mijn andere soa, mensen kunnen zo gruwelijk zijn. Maar hoe zeg je zoiets en hoe zeker ben je dat ze dan niet met je geheim je kennissen rond gaan?

  Ook had ik nog enkele vragen, is het normaal dat de aanval altijd op identiek dezelfde locatie terug komt? Niet eens aan de andere kant, een andere schaamlip, of aan de voorkant of wat dan ook, maar echt identiek dezelfde plaats iedere keer opnieuw? Want daar vind ik nergens info over.

  Ook is er nog het punt dat ik de huisarts er een 2de keer had naar laten kijken een jaar geleden, omdat hij dat af en toe toch zeker moet zijn en je recht hebt op korting op de medicijnen als je een bepaalde hoeveelheid opstoten hebt per jaar. Toen ik het toonde zei hij dat het helemaal niet op herpes leek??? Wat is het nu, ik ben er niet op verder gegaan, het was natuurlijk in een minder gevorderd stadium de 2de keer hij het zag omdat ik nu rap de eerste symptomen herken. Maar het zal wel herpes zijn 😔 eerst brandend jeukend gevoel, alsof je je geschoren hebt of droog staat en dan als je niet ingrijpt de blaasjes die groter en groter worden en pijnlijk worden

  Reactie
Reageer op: Een heel andere wereld
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief