Zelf overdraagbaar

  • #1

    ik heb sinds ik een jaar of 10 ben al last van een koortslip , komt af en toe weer eens opduiken en gaat uiteraard vanzelf weer weg .

     

    alleen 1 stom ding waar ik nooit bij stil hebt gestaan .

     

    als ik een koortslip heb raak ik hem heel regelmatig aan , ik kan er bijna niet afblijven en pulk soms ook het korstje er weer af ( ja heel stom )

     

    en nu heb ik dus herpes genitalis .

    Mijn vaste partner heeft nooit een koortslip gehad en had ook geen herpes genitalis .

     

    Kan het zijn dat ik mezelf herpes genitalis heb gegeven door met Mn handen aan de koortslip te zitten en daarna aan de penis

    Reageer
    #2

    Ja, dat zou kunnen. Het vocht uit een blaasje is uiterst besmettelijk. Als je daar in contact mee komt, kort daarna je penis aanraakt, dan zou het inderdaad kunnen.

    Reageer
    #3

    Het is een lastige kwaal. Wel kan het schelen om je weerstand te verbeteren. Ontstressen dus, suiker vermijden. Verder voorzichtig zijn met argininerijke voeding als chocolade, zaden en noten. Lysinerijke voeding als gierst en avocado werkt juist gunstig.

    Supplementen als lysine, zink, selenium, magnesium, vitamine A tm E, Cats Claw en omega 3 kunnen het helpen ondersteunen. Bij een uitbraak een flinke dosis lysine, verdeeld over de dag kan helpen. Soms kan je een beginnende uitbraak op deze manier de kop indrukken. Verder misschien goed om te weten dat elke ziekte een emotionele achtergrond heeft.

    Reageer
Reageer op: Zelf overdraagbaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief