Ontsteking na behandeling GW

Online ZorgZus
  • #1

    2 maanden geleden kwam er een klein bultje net onder mijn eikel (toompje), ik nam het niet al te serieus en liet hem zitten. Nu 1 maand geleden kwamen er 2 bij. Begon me zorgen te maken maar alsnog nam ik het met een korreltje zout. Inmiddels maand later zitten er (wat begon als kleine losse wratjes) groepjes wratten onder mijn eikel als ik mijn voorhuid naar achteren haal. Als het normaal zit zit het dus aan de binnekant.

    Naar de dokter geweest en Condyline gekregen. Ik had mezelf voorgenomen goed te luisteren wat de dokter zei en goed te behandelen.

    Na 2 aaneengesloten dagen condyline gebruiken op mijn voorhuid is nu mijn eikel ontstoken. Doordat de wratjes aan de binnenkant van mijn voorhuid tegen de eikel aanzitten is waarschijnlijk de condyline op de eikel terecht gekomen, terwijl ik deze zeer goed had afgeschermd met vaselineen ook de normale huid tussen de wratjes. Ook heb ik 10 minuten gewacht voordat ik de huid weer naar voren deed na het aanstippen. Ik kan helaas nu mijn voorhuid niet meer naar achter halen, en niet verder met de kuur. Ook kan ik niet zien hoe het er mee staat, met de wratten. Daarnaast doet het ook verschrikkelijk veel pijn. Ik heb t liefst geen onderbroek aan want in alle gevallen als ook maar iets een klein beetje tegenaankomt verga ik van de pijn. Kan ook niet naar mijn werk of andere dingen doen.

    Heeft iemand een oplossing, of iets waardoor ik de zwelling en ontsteking kan remmen?

    Ik wil hier zo snel mogelijk van af..

    Reageer
    #2

    Ik raad je in ieder geval aan om zo snel mogelijk naar je huisarts te gaan.
    De huisarts kan je een zalf met een antibioticum voorschrijven.
    Wacht hier niet te lang mee.....de ontsteking zal alleen maar erger worden.

    Reageer
Reageer op: Ontsteking na behandeling GW


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief