Eikel ontsteking

 • #1

  Goedenavond

  het begon allemaal met een blaasontsteking waar ik antibiotica voor heb gekregen ongeveer 10 maanden geleden als snel begon er vanuit mijn urinebuis een soort rode uitslag te verschijnen op mijn eikel.

  ik heb zo snel mogelijk contact gehad met de dokter die zei dat ik er makkelijk crème voor kon krijgen bij de Kruidvat “miconazol”

  dat bleek niet te helpen waarna ik meerdere crème’s heb gekregen met verschillende sterktes nu moet ik eerlijk zeggen dat ik het wel moeilijk vond om soms niet te mastruberen waardoor het voor mij gevoel weer erger van werd.

  ik ben nu op een punt gekomen dat ik niet eens meer weet of mijn eikel nog ontstoken is er is nog voor mijn idee een licht rode gloed en als ik heb gemastrubeerd is het wat erger maar dat kan volgens mij ook bloed in de eikel zijn.

  momenteel heb ik de crème micronazolnitraat/hydrocortison sandoz 20mg/g

  ik smeer de laatste tijd wel goed maar ik weet niet hoe het er voor staat en wat voor andere stappen er ondernomen kunnen worden.

  ik heb ook al appelazijn geprobeerd maar dat Brande als een gek het deed pijn maar daarna verkleurde mijn plasuitgang helemaal wit.

   

  weet iemand hier wat ik moet doen en welke stappen ik kan ondernemen?

  Zit er nu echt te lang mee ik wil mezelf weer vrij voelen

  Reactie
  #2

  Seks en masturberen wanneer je de crème gebruikt kan dus funest zijn. De schimmelinfectie kan dus aanwezig blijven en daarbij kan de huid van je eikel behoorlijk geirriteerd raken. En zeker als er hydrocortison in de creme zit, want dat maakt de huid van de eikel dunner.
  Stop eens met smeren en geef je penis 10 dagen rust. Zo moeilijk kan het toch niet zijn om 10 dagen niet te masturberen als je klachten hebt. Dagelijks wassen met lauw water.

  Reactie
  #3

  Ga ik proberen

  Reactie
Reageer op: Eikel ontsteking
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief