Genitale wratten onder voorhuid

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb zo'n 2 jaar genitale wratten, bij mij zitten ze onder m'n voorhuid. De bultjes zijn bij mij echt heel klein. Hierdoor is het niet te doen om echt een bultje aan te stippen, maar moet ik echt een heel gebied onder de Condyline smeren.

    Het is een soort 'wit gebied' rondom de binnenkant van mijn voorhuid dat langzaam steeds dikker wordt, daarna volgen de bultjes. Mede omdat het aan de binnenkant van mijn voorhuid zit groeit het volgens mij snel terug. Hoewel ik alles dagelijks goed was is de binnenkant van je voorhuid natuurlijk een broeiplek voor bacteriën en virussen.

    Als ik de binnenkant 'insmeer' het Condyline komt het ook in contact met de eikel, hoeveel vaseline ik ook insmeer. Uiteindelijk moet de voorhuid toch weer terug over de eikel. Maar dat hele gebied moet wel worden ingesmeerd, want ik zie gewoon dat dit hetzelfde 'spul' is als de bultjes zelf.

    Enkele dagen nadat de Condyline zijn werk heeft gedaan veranderd alles namelijk in een soort 'smegma', waarnaar ik het eraf kan halen/wassen. Dan is alles weg, maar komt het niet veel later weer net zo hard terug en begint alles weer opnieuw.

    Omdat ik dit nog nergens anders heb gelezen vroeg ik mij af of er meer zijn die zoiets soort gelijks hebben? Hoe behandelen jullie genitale wratten aan de binnenkant van je voorhuid zonder je eikel en de rest teveel te beschadigen?

    Reageer
    #2

    Ik heb overigens ook wel eens gedacht over besnijdenis, omdat dan de complete huid waar de genitale wratten zich nu bevinden weg is. Het wil natuurlijk niet zeggen dat ze vervolgens niet ergens anders terugkeren, maar zo goed als alles zou dan in 1x weg zijn.

    Reageer
Reageer op: Genitale wratten onder voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief