Genitale wratten

  • #1

    Sinds maandag ben ik er achter gekomen door middel van mijn huisarts dat ik genitale wratten heb. Ik was redelijk in shock waardoor ik later pas aan andere vragen nog dacht.

    De huisarts heeft bijvoorbeeld alleen gekeken naar mijn vagina ingang en zag ze daar zitten, maar heeft verder geen onderzoek van binnen gedaan. Moet ik dit alsnog laten doen?

     

    Daarnaast heb ik ook last van meer afscheiding dan normaal en op sommige momenten loopt het echt uit me... Kan dit een symptoom zijn van de genitale wratten?

    Ook vroeg ik mij af of genitale wratten op andere plekken voor kunnen komen. Kunnen ze bijvoorbeeld ook op m’n vinger of been terecht komen?

    Ik hoop dat jullie kunnen helpen. Ga vandaag starten met condyline en ben er erg zenuwachtig voor na al de horror pijn verhalen online!

    Reageer
    #2

    Genitale wratten heten zo omdat in de genitale zones optreden.
    Inwendig onderzoek is niet zo zinvol. Kont niet zo vaak voor en is zeer moeilijk te behandelen

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw antwoord. Na beter kijken zie ik toch wat wratjes aan het begin in mijn vagina. Mag ik hier ook condyline op doen? In de bijsluiter staat namelijk dat je het niet op grote delen van slijmvlies mag gebruiken..

    Daarnaast weet ik nog steeds niet of ik hierdoor meer afscheiding kan hebben. Hoort dit bij genitale wratten? 

     

     

    Reageer
    #4

    Overleg het met je huisarts. Afscheiding hoort niet bij gen. wratten

    Reageer
Reageer op: Genitale wratten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief