Geef de moed op

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben een 39 jarige man die in april 2021 voor het eerst naar de huisarts is geweest voor 1 wratje, sindsdien uitbreiding op penis/schaamstreek/ballen..
    Ik heb dus echt al alles geprobeerd, bevriezen, aanstippen zuur, aldara/chondoline, biguanelle gel, vaccinatie, versicolor, tea tree olie.. Ondertussen zit je er maar mee en je kunt niks, leuke date als single zit er niet in vanwege de angst voor een moeilijk gesprek bij een klik.. Dit heeft echt een impact en zie het somber in.. Is er nog iemand die iets weet of advies heeft hoe hier mee om te gaan?

    Reageer
    #2

    Hi Peter,

    Ik deel je moedeloosheid. Het is een ramp.
    GW heeft een groot effect op je leven en mentale welzijn. Ik heb nu 8jaar deze krengen, af en aan, maar nooit geheel verdwenen. Diverse middelen geprobeerd, maar ze blijven terug komen. Ik probeer er mee te leven, maar een partner zoeken durf ik niet. De schaamte en het besmettingsgevaar weerhouden me. Ik hoop dat we er ooit vanaf komen. Hoop houden.

    Sterkte en houdt moed.

    Reageer
Reageer op: Geef de moed op


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief