Moed opgegeven

Online ZorgZus
 • #1

  Ik ben een 38 jarige man die in april 2021 voor het eerst naar de huisarts is geweest voor 1 wratje, sindsdien uitbreiding op penis/schaamstreek/ballen..
  Ik heb dus echt al alles geprobeerd, bevriezen, aanstippen zuur, aldara/chondoline, biguanelle gel, vaccinatie, versicolor, tea tree olie.. Ondertussen zit je er maar mee en je kunt niks, leuke date als single zit er niet in vanwege de angst voor een moeilijk gesprek bij een klik.. Dit heeft echt een impact en zie het somber in.. Is er nog iemand die iets weet of advies heeft hoe hier mee om te gaan?

  Reageer
  #2

  Dit heb ik ook gehad toen ik steeds die terugkeer had. Als je tot de pechvogels behoort bij wie het lang duurt voordat het immuunsysteem het onder controle krijgt, kan dat ontzettend frustrerend zijn en inderdaad: je leven staat stil terwijl je wil verder.

  Je hebt al veel geprobeerd lees ik. Coriolus is een immuunsysteem booster en sommige mensen, waaronder ikzelf, hebben positieve invloed ervaren van 6 pillen per dag minstens 6 maanden lang. Als coriolus niet werkt, zijn er ook andere immuunsysteem boosters zoals propolis (capsules en zalf) en astralogus.

  Nu kan je boosten wat je wil, als je continu in de stress zit bijv dan werkt dat niet. Hoe is het met je stresslevels? Leef en eet je gezond? Misschien kan je naar het hele plaatje kijken, dus hoe je je hele immuunsysteem kan verbeteren. Ik heb zelf met een professional gepraat hierover, ben meer gaan bewegen, kleurrijker gaan eten, tekorten aangevuld etc. Een supplement is alleen een aanvulling, niet een quick fix.

  Verder; een arts bij wie ik ben geweest gaf voorkeur aan wegbranden. Hij had zelden recidieven meegemaakt met die methode. Het kan wel voor littekens zorgen.

  Hoop dat je hier wat aan hebt, sterkte. Uiteindelijk komt het bij de meeste mensen goed, dus geef de moed niet op. Je kan hierover ook met soa aids nl bellen. Ik heb dat toen ook gedaan en vond dit prettige en geruststellende gesprekken.

  Reageer
Reageer op: Moed opgegeven
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief