3 jaar verder wratten niet weg

Online ZorgZus
 • #1

  30 yo Noord afrikaan die zn leven heeft verpest na 1x seks te hebben in zn leven. Kan niet meer daten/ trouwen stress streess stress. Hebben jullie misschien nog tips? Denk dat ik het niet meer kan vol houden..

  Reageer
  #2

  Heb je er dan ook een behandeling voor gehad?

  Reageer
  #3

  Dat vraag ik me dus ook af? Ik hoop dat deze reactie nu opnieuw verwijdert wordt. Bij alle soa heb je een behandeling of iets, hoe kan hpv niks hebben? Is toch raar? Hoe kan niks het virus zelf tegen vechten?

  Reageer
  #4

  Ook voor gen. wratten zijn er behandelingen...

  Reageer
  #5

  “Behandelingen” waarbij het niet zeker is of het virus ook weg is. Er zijn zoveel onwetendheden en onzekerheden bij specifiek dit virus.

  Reageer
  #6

  Het virus kan door het lichaam worden opgeruimd, maar dat gebeurt helaas niet zo vaak. Dan blijft het virus dus wel aanwezig. Maar de wratten kunnen wel behandeld worden en die zijn het meest besmettelijk

  Reageer
  #7

  Erg jammer dat er geen kuur of medicijn voor het virus zelf is.

  Reageer
  #8

  Ik heb cryotherapie gedaan. Alleen wratten blijven terug komen en meer zelfs. Ik snap niet waarom mijn lichaam de virus niet kan opruimen. Heeft iemand Aldara misschien gebruikt?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Je zou dan beter Aldara of Condyline kunnen proberen.

  Reageer
  #10

  @fuckedup voor wat het waard is, ooit gaat het weg. Het is een zelfeliminerend virus maar kan wel schade aan de cellen aanrichten bij gevaarlijke varianten. Tot nu toe is het langst wat ik gelezen heb maximaal 8 jaar last van GW.
  Zijn er hier mensen die langer last hebben??

  Ik ben inmiddels (op eigen kosten a 510,-) aan de Gardasil 9 vaccinatie begonnen. 3 prikken, 1e prik gehad en lees er goede verhalen over dus misschien is dat nog het overwegen waard. Alles bij elkaar is het gewoon een moeizaam proces maar positief zijn helpt altijd. Zou sowieso beginnen met of Aldara smeren (max 16 weken) of aanstippen met condolyne en niet scheren. Die vrouw komt er ooit wel en dan komen wij gewoon gezellig op jullie bruiloft 🥳

  Reageer
  #11

  @vrouw40 wat een lieve reactie!!

  Reageer
  #12

  Ja , ik zou gewoon weg laten vriezen of aldara ( was mij te omslachtig) .EN neem de Gardasil. Mijn man en ik zijn er vanaf mede door de 3 prikken.
  De moed niet verliezen...het komt goed met de tijd ...hup nu naar de dokter ...

  Reageer
  #13

  Volwassen man gaat bijna janken hiero,
  Ik wil jullie echt van hart bedanken voor de support 🌹🌹

  Reageer
  #14

  Ik heb het al 4 jaar en echt niets helpt bij mij. Het wordt maar niet minder.

  Reageer
Reageer op: 3 jaar verder wratten niet weg
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief