kunnen de genitale wratten terug komen na 1 maand pas

Online ZorgZus
  • #1

    ik ben sinds kort te weten gekomen dat ik genitale wratten heb het was iets klein dus ze hebben daar stikstofdioxide voor gebruikt. ik dacht dat ik dan niks meer zal terugkrijgen en na 6 maanden als ik dan nog niks krijg dat de hpv virus uit mijn lichaam is. De dokter zei tegen mij dat het heel mijn leven lang blijft.... en sinds kort heb ik een vriendin waar ik echt een toekomst zou mee zien zelf als ik jong ben. Ik voel me zoooo fucked up ik heb vandaag nog zitten te huilen ik ga geen seks meer hebben omdat ik het niet wil doorgeven aan iemand anders. ik heb het nog niet verteld aan haar voel me er nog niet klaar voor. Wat kan ik doen ik ben echt niet meer van de kaart ik voel me nie goed ... das echt vies die wratten en lelijk... en ik heb overlaast weer een controle gedaan en zag dat de kant waar ze stikstofdioxide hebben gebruikt terug opgezwollen is. ik denk dat ze terug komen. en de ring van mijn eikel word precies ook geinfecteerd ik kan het niet meer aan. ben da nu echt beu

    Reageer
    #2

    Genitale wratten kunnen terugkomen. Maar of het genitale wratten zijn wat je nu hebt kan ik niet met zekerheid zeggen. Ik zou je willen aanraden om toch even naar de huisarts te gaan.

    Reageer
    #3

    Op de foto's lijkt het niet echt op AGW (wratten).

    De kans dat je het voor altijd bij je draagt is niet helemaal waar. Men er nog niet 100% uit of het altijd zelf geklaard zal worden of dat het zich terugtrekt zoals bij een HSV virus. Over het algemeen ontstaan de wratjes binnen 1 tot 8 maanden.(heel soms duurt het langer dan 8 maanden) Ook na behandeling kan het terugkomen, maar over het algemeen zul je na 2 jaar geklaard zijn of ieder geval geen wratten meer hebben. Het kan in een klein percentage die dus of het virus niet goed zelf kan klaren ooit weer eens terugkomen, maar zover bekend komt dit echt zeldzaam voor.

    Voor meer informatie AGW: http://www.rivm.nl/Documenten_en_publicaties/Professioneel_Praktisch/Richtlijnen/Infectieziekten/LCI_richtlijnen/LCI_richtlijn_Humaan_papillomavirusinfectie_anogenitale_wratten

    Reageer
    #4

    Hallo

    ik ben een meisje van 19 jaar en heb last van genitale wratten zelf zit ik daar mentaal heel erg mee en ik ben er heel onzeker door geworden. Nu had ik gelezen dat je een vaccinatie kan nemen voor genitale wratten. Ben ik er nu te laat mee, omdat ik ze al heb of kan dat nog steeds. En wat doet het precies met je.

    heel graag hoop ik op een reactie terug
    ik heb dit bericht al een keer eerder geplaatst alleen er is niet op gereageerd.

    Reageer
    #5

    Heb je de wratten niet behandeld?
    Vaccinatie kan nog wel. Het zal dan de kans op nieuwe wratten verkleinen

    Reageer
    #6

     

    jawel ik heb ze wel behandeld alleen jammer genoeg zijn ze terug gekomen. Nu heb ik een anderen crème Aldara alleen bij mij is alles gaan opzwellen. Dus vandaag ga ik terug naar de huisarts.

    Reageer
    #7

    Hoi! Bedankt voor het delen van je verhaal. Ik ben 21 jaar en heb in juli mijn eerste behandeling gehad. Ik liep er schijnbaar 2 jaar mee rond, durfde niet naar de huisarts want ik was zo bang wat andere zouden zeggen of denken. Dus ze bleven maar groeien en groeien. Toch de stap gezet en in juli heeft de dermatoloog ze bevroren. Ze waren iets gekrompen maar niet helemaal. Ik heb gelijk een zalfje Aldara meegekregen. Na 4 weken deze gebruikt te hebben zag ik echt al goed resultaat. In september heb ik ze weer laten aanstippen en kon ik mijn herhaalrecept van Aldara weer ophalen. Inmiddels is het oktober en heb vandaag pas de zalf opgehaald. Ik heb spijt dat ik niet eerder ben gegaan want ik merk dat 1tje weer een beetje gegroeid is. Ik begin morgen met de zalf (ja het is geen maandag maar ik word er nu al gek van dat het wat is gegroeid). Ik wacht nu even af totdat ik klaar ben met de creme en als ze dan nog niet helemaal weg zijn, maak ik een nieuwe afspraak bij de huisarts.

    Reageer
    #8

    Hi!

    Ik ben gister naar de dermatoloog geweest en die heeft ze indd bevroren voor me maar ik heb geen na wondjes of pijn is dit normaal?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: kunnen de genitale wratten terug komen na 1 maand pas


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief