Nog symptomen na behandel"/> Nog symptomen na behandeling juist afgerond - Medische Forum - Dokter.nl

Nog symptomen na behandeling juist afgerond

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb ongeveer 3 weken geleden mijn 7 daagse kuur afgerond. Ik kwam erachter namelijk dat ik positief was getest door mijn ex vriend die niet helemaal eerlijk was. Na de kuur heb ik 6 dagen later seks gehad. Die persoon zelf had zich getest, al voor mij. (Hij laat zich elke 6 maanden testen) en was negatief (hij was niet de persoon waardoor ik besmet raakte). Nu zit ik alleen nog steeds met bepaalde symptomen namelijk de geur tijdens seks of na veel inspanning, sporten of werken. Ik heb van alles geprobeerd zelfs een schimmelinfectie behandeling. Zonder resultaat.

  Ik ben echt radeloos. Ik was mijn vagina altijd alleen met warm water geen zeep, verwissel 2x per dag ondergoed maar het werkt niet. Ik voel me er tijdens de sex met deze jongen die ik juist leuk vindt heel erg ongemakkelijk door.

  Ik moet wel zeggen dat ik blijkbaar 4a 5 maanden heb rondgelopen met de Soa omdat ik er niet van afwist en geen klachten had pas de laatste maand en toen dus gelijk laten testen.

  Maar wat kan ik hier aan doen? Of is het zo dat ik door de best lange periode het moet afwachten tot alles vanzelf overgaat?

  Alvast bedankt….

  Reageer
  #2

  Terug naar je huisarts gaan en het daar bespreken.
  Als je na het afronden van een kuur of andere behandeling nog klachten hebt, is dat iets om met je huisarts/behandeld arts te bespreken.
  Als je die niet op de hoogte brengt,kan die ook niet kijken of er een vervolg of andere behandeling nodig is.

  Reageer
Reageer op: Nog symptomen na behandeling juist afgerond
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif