Pijn aan penis

  • #1

    Vanwege geen duidelijkheid van de huisarts hier maar even een oproep.

    Bijna drie weken geleden heb ik in een dronken bui onveilige sex gehad met een Nederlands meisje (ong. 25) in Rotterdam. Ik kende haar niet en ook haar voorgeschiedenis ken ik niet. Na het stappen hebben wij onveilig sex gehad.

    Na ongeveer twee weken kreeg ik een rood plekje op mijn voorhuid. Net onder de eikel op het flexibele velletje. Ik hen eraan gezeten en het werd een soort kratertje. Geen pus, wel wat vocht. Het plekje was flexibel dus niet hard en deed geen pijn. Ook was het zeer klein (2mm) Na een paar dagen werd het een rood plekje. Het zit er nu een week later nog.

    Drie dagen na het herstellen kreeg ik ontzettende pijn aan mijn penis. Ik heb er een nacht niet van geslapen. De dag erna ben ik met pijn naar de huisarts gegaan. Het betreft de voorhuid en de eikel die pijn doen. Plassen gaat op zich prima. Na 13 dagen heb ik ook een soa test gedaan. Alles negatief. Bloed heeft dan uiteraard weinig zin.

    Nu heb ik zelf bedacht dat het lgv kan zijn. Maar de urine test voor chlamydia was negatief. Deze kan je volgens verschillende sites na 10 dagen doen. Of anders na 14. Ik weet niet of 13 dan zeer onbetrouwbaar is. Ik heb inmiddels wel nog een extra test gedaan. Hier heb ik de uitslag nog niet van.

    De dokter heeft me toch medicijnen meegegeven omdat ik straks op vakantie ga. Nu begin ik te twijfelen of het dit wel is of kan zijn. De soaaids lijn heeft gezegd dat dit zeldzaam is en vooral bij man en man contact voorkomt.

    De pijn werd wat minder maar is inmiddels weer terug. Nu dus vier dagen. Ik had net na de sex ook al 1 dag pijn aan mijn slijmvlies.

    Het is volgens de huisarts geen schimmel en ook balntinus ofzo (ontstoken eikel en slijmvlies) was het niet doordat het niet opgezet of erg rood is. Alleen het randje van mijn eikel is rood en het slijmvlies bij de voorhuid heeft wat rode vlekken soms. Na aftrekken ontstaat er wel meer irritatie.

    Ik heb al zinkzalf geprobeerd, huidzalf voor irritaties, thee, schimmelzalf. Niks lijkt te helpen.

    Ik kan helemaal niets vinden hierover en maak me toch wel behoorlijk druk. Ook heb ik iets meer last van dunnere ontlasting en m'n darmen. Winderigheid en soms wat pijn.

    Ik weet mezelf echt even geen raad meer. Zeker omdat ik straks op vakantie ga en alles hieronder lijd.

    Kan iemand mij helpen..

    Reageer
    #2

    Ik weet natuurlijk niet hoe het er precies uitziet, maar zoals je het beschrijft doet mij dat toch het meest aan een infectie denken. Ontstaan er geen "velletjes" aan je eikel?

    Reageer
    #3

    Beste Tandor,

    Dank voor de snelle reactie.

    Ik zie geen velletjes nee. Hoe moeten die eruit zien? Valt dat echt op? En wat voor een infectie zou jij aan denken dan?

    Ik zag zelf net ook een prostaatontsteking. Daarbij heb je ook pijn aan de penis. Maar ja, dat is ook weer een long-shot.

    Echt heel erg vervelend dit.

    Er is ook weinig te zien verder. Ik heb wel ook wat last mijn anus. Geen echte pijn. Meer zeurend. De penis kan echt branden als een malle. En soms is het weer een stuk minder.

    Reageer
    #4

    Hierbij wat fotos

    Reageer
    #5

    Velletjes zou je dus wel zien. Is net of je eikel aan het vervellen is.
    Ik zit toch aan een schimmelinfectie te denken.Ik dacht nog een foto te hebben van een vergelijkbaar geval, maar dat schijnt toch niet zo te zijn.
    Heb je ook klachten in het perineum?

    Reageer
    #6

    Vooralsnog bevestigen de foto's mijn vermoeden.

    Wel even een vraag over foto image_2014-05-29-2.jpg.
    Er lijken 2 bultjes in de voorhuid te zitten. Waren die er eerder al of zijn die ook van nu?

    Reageer
    #7

    Nee daar heb ik geen last van.

    Het gaat echt vooral om pijn aan de penis. En ook het puntje van de eikel.

    Ik zal kijken of ik een foto van dat wondje heb dat ik had.

    Reageer
    #8

    Ik zie wel wat plekjes maar niet echt bultjes. Op de foto zijn dat verhogingen door aderen denk ik.

    Wat bevestigen de foto's? Schimmel of een infectie?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik zit toch aan een schimmelinfectie te denken.
    Heb je wel eens gekeken of er aan je anus vergelijkbare verschijnselen zijn?

    Reageer
    #10

    Ja ik zie daar niet echt wat. Het zou kunnen hoor. Maar doet dat zo'n pijn? En wel apart dat de HA dit niet ziet.

    Ik had eerder crème opgesmeerd. Antischimmel. Daarvan werd de pijn juist erger.

    Tot slot wil ik er wel bij vernoemen dat ik sinds een jaar herpes heb. Hoewel ik l-lysine slik en er weinig last van heb zou dat bultje theoretisch daarvan kunnen komen.

    Reageer
    #11

    Dat is dan inderdaad een mogelijkheid. Het zou inderdaad een lichte uitbraak kunnen zijn. Een herhaalde uitbraak hoeft niet altijd bultjes te hebben maar kan zich manifesteren door rode vlekjes. Het bultje/kratertje van de laatste foto zou inderdaad een herpes blaasje kunnen zijn geweest.
    Als je herpes hebt is dat een plausibele verklaring. Gebruik dan sudocrème om de klachten te verlichten. Een antischimmelzalf kan dan inderdaad de klachten verergeren.

    Reageer
    #12

    Nogmaals dank voor je snelle reactie.

    Toch blijft het vreemd dat er ineens zo een heftige pijn is ontstaan die aanhoud. Dat is geen herpes symptoom. Ik heb hiervoor een paar dagen zinkzalf gesmeerd. Dat verlichte de pijn eerst. Toen werd het erger.

    En hoe zit dat met de urine soa test. Na 13 dagen, is dat al redelijk betrouwbaar? De ene HA zei dat het wat vroeg was, de ander zei 14 of 13, dat maakt niet zoveel uit. Deze laatste is seksuoloog. Niet dat dat iets uitmaakt 🙂

    Ik twijfel zelf sterk. En door de stress ga ik veel opzoeken. En dan komen de ergste dingen naar boven zoals dus chlamydia lgv of hiv.

    Dat gaat wel ver, maar je wil toch een verklaring hebben.

    Of het kan dus herpes en schimmel zijn. Hoe kan ik dat het beste aanpakken.

    Ik heb eerder een keer schimmel gehad. Toen kreeg ik een pil. Daarna was het helemaal weg.

    Nu is het wel zo dat ik al maanden met diverse klachten bij de HA loop. En ze me dus niet veel meer voor willen schrijven. Ik heb twee keer een fout begaan. De eerste keer was net definitief niets en toen was ik weer is dronken... Prutser die ik ben.

    Reageer
    #13

    Buiten het feit dat de HA geen verklaring heeft en wij dus een mogelijke verklaring hebben gevonden blijft het mij bezig houden. Na twee weken dat bultje en daarna zo'n heftige pijn aan de voorhuid en glans....

    En hoe lang blijft die pijn. Soms is het echt ondraaglijk, maar sowieso constant zeurend aanwezig. Ik kan me helemaal niet meer concetreren.

    Die zalf die jij noemt zal ik eens halen. Maar doordat ik er al zoveel heb geprobeerd geeft het mij weinig vertrouwen. Zeker dat branderige gevoel... Dat blijft hangen.

    Reageer
    #14

    Sudocrème is dus een soort zinkzalf. Het zou eigenlijk het branderige gevoel weg moeten halen.

    de pijn en het branderige gevoel zijn overigens wel voorkomende klachten van een herpes infectie.
    http://www.soaaids.nl/nl/soas/veel-voorkomende-soas/herpes-genitalis

    Reageer
    #15

    Ik zie het staan inderdaad. Maar gek dat ik dat nooit eerder heb gehad dan. Ik heb wel eerder een aantal keer een aanval gehad met blaasjes. Maar dit is nieuw voor mij.

    Zinkzalf heb ik pas geleden gekocht. Dat verlicht het dus eerst maar na een dag word de pijn erger. Misschien de combi met schimmel?

    Zijn er andere oorzaken die jij obv deze gegevens kan bedenken?

    Reageer
Reageer op: Pijn aan penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief