Pijn aan penis

  • #1

    Ik ben 13 jaar en ik gisteren (30-03-2016) pijn aan mijn penis aan de linkerkant. Het is een beetje weggegaan. Maar vandaag (31-03-2016) kreeg ik toen ik naar huis fietste Last van de voorhuid van mijn penis. (Mijn gehele voorhuid zit nog om de eikel heen.. Is dat eigenlijk wel normaal?) Het is een beetje rood. Ik ben net onder de douche gegaan en het is wel wat beter geworden maar het is nog steeds rood.

    Is dit een aandoening of ben ik te onhygienisch geweest? Ik was mijn penis niet zo vaak. Misschien kan het zijn dat ik het Herpes virus in mijn oog heb en dat overgegaan is naar mijn penis ?

    Ik heb dit nog niet tegen mijn ouders verteld omdat ze dan gelijk gestrest gaan doen etc. Een bezoekje aan de huisarts zit me ook niet erg lekker.

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Als je je penis niet zo vaak wast, zou het heel goed kunnen dat je een infectie hebt.

    Dat de voorhuid om je eikel zit is normaal. Je moet ze alleen helemaal naar achteren kunnen schuiven zodat je eikel helemaal bloot komt te liggen. Dat is o.a. belangrijk om je penis goed schoon te houden. En dat dan iedere dag.

    Ik kan zo niet beoordelen wat er precies aan de hand is. Ik zou je dus willen adviseren om toch naar de huisarts te gaan.

    Reageer
    #3

    Bedankt, maar nog wat..

    Als ik in mijn onderbroek kijk zie ik gele rotzooi. Is dat spegma dat zich opgehoopt heeft tussen mijn eikel en voorhuid? Ik heb daar ooit iets over gelezen. Het was een soort aandoening met een "B"

    En nog over die voorhuid ik heb nog nooit eigenlijk mijn voorhuid over mijn eikel heen getrokken. Niet dat het pijn deed maar het was geen prettig gevoel. Hoort de voorhuid heel soepel over je eikel te glijden ? Ook als mijn penis stijf is zit mijn voorhuid nog altijd over mijn eikel. Nooit dus eigenlijk het idee gehad mijn vel helemaal naar achteren te trekken. Ik ben als de dood om geopereerd te worden.

    Ik weet dus niet of mijn voorhuid te smal is of dat ik te soft ben..

    Reageer
    #4

    Kan ik trouwens nog de huisarts eventjes uitstellen en mijn penis zo veel mogelijk te wassen? of is het daarvoor te laat?

    Reageer
    #5

    Het is moeilijk om daar ongezien iets over te zeggen.
    Als het smegma is in je onderbroek, dan moet je penis toch behoorlijk stinken.

    Ik kan zo niet zeggen of je voorhuid vernauwd is.
    Probeer in ieder geval je voorhuid naar achteren te schuiven om dat ding een keer goed schoon te maken. Doe dat onder de douche onder het warme water.
    Hebben je ouders je nooit verteld dat je dat zou moeten doen om je penis schoon te maken en te houden?

    Normaliter zou dat makkelijk moeten kunnen. Maar als je nu een infectie hebt kan dat wat moeilijker zijn.

    Reageer
Reageer op: Pijn aan penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief