Vraag over Soa

  • #1

    Ik heb een vraag.
    Ik ben bedrogen geweest door mijn vriend.
    Na een test bleek ik het Chlamydia soa te hebben.

    Hij heeft vervolgens bekend dat hij eerst zijn penis eenmalig heeft ingebracht bij haar en vervolgens met condoom heeft voortgedaan.

    Kan je zo ook besmet worden?

    Gelukkig heb ik mezelf laten behandelen.

    Reageer
    #2

    Ja, dat kan. Heeft hij zich nu ook laten behandelen? En dat meisje waar hij jou mee heeft bedrogen, weet zij dat ze chlamydia heeft?

    Reageer
    #3

    Chlamydia is heel besmettelijk en wordt veroorzaakt door een bacterie. Deze zit in het slijmvlies van de penis, vagina of anus van iemand die besmet is, en kan tijdens seksueel contact worden overgedragen. Bij alleen orale seks (contact tussen mond en geslachtsdelen: pijpen of beffen) komt besmetting met chlamydia zelden voor.

    Lees verder/Bron:
    http://www.thuisarts.nl/chlamydia/ik-heb-chlamydia

    Reageer
    #4

    vraagje...mijn partner is vermoedelijk vreemd gegaan....Heb daarna wel sex met hem gehad maar na een soa test bleek bij mij niks aan de hand te zijn gelukkig. Wil dat nou zeggen dat hij ook soa vrij is? Ik zag wel uitslag op zijn huid met rode bultjes en later schrale huid.....

    Reageer
    #5

    Doorgaans heeft hij dan ook geen soa

    Reageer
Reageer op: Vraag over Soa


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief