Vraagje over soa's

  • #1

    Hallo, ik ben een jongen van 23 met misschien een beetje een rare vraag; als ik eerst iemand pijp, en ik krijg daarvan chlamydia/gonorroe in m'n keel, en ik heb daarna onbeschermde vaginale seks met een vrouw, kan ik haar dan via mijn piemel infecteren met chlamydia/gonorroe? Of kan dat dan alleen doorgegeven worden via de infectie in mijn keel?

    Reageer
    #2

    Dat kan dan alleen maar via je keel

    Reageer
    #3
    • Kun je als je iemand beft wel een soa doorgeven?
    Reageer
    #4

    Ja, dat zou dan kunnen

    Reageer
    #5

    Sorry nog een vraag; en klopt het dat gonnoroe in je bloedbaan terecht kan komen? Waardoor je ook via je penis iemand zou kunnen besmetten?

    Reageer
    #6

    Nee. Lees hier alles over gonorroe
    https://lci.rivm.nl/richtlijnen/gonorroe

    Reageer
    #7

    Okee dankjewel! klopt het dat syfilis wél in je bloedbaan terecht kan komen? Waardoor je ook via je penis iemand zou kunnen besmetten?

    Reageer
    #8
    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Vraagje over soa's


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief