Wratje

Online ZorgZus
 • #1

  Vorig jaar heb ik tijdens een one night stand/ontmaagding een plekje net voor mijn vaginamond opgelopen. Zowel naar de ggd en twee verschillende huisartsen geweest. De ggd dacht aan een wratje, maar was onzeker en mijn huisartsen wisten maar niet wat het was en zeiden als wij het niet weten dan is het vast niets.

  Nu heb ik sinds okt 20 een relatie en merkte niets van verspreiding en mijn vriend (geneeskunde) gaf ook al aan het is niets/kans is heeel klein. Alleen viel net mijn oog er ineens op dat hij een steelwratachtig wratje tussen zijn schaamhaar had zitten (bij het schaambot, het deel wat alleen in aanraking komt met vocht van het stoten)

  Hij beweert dat het niets is en heeft hem net voor een deel kapot gedrukt. Moet ik mij zorgen maken? Heb ik toch wat?

  Reageer
  #2

  Dat zal dan toch gewoon een steelwratje zijn

  Reageer
  #3

  Ja? Want ik ben nu toch ineens bang geworden dat het wel bij mij vandaan is gekomen, maar om te zeggen ik ga nog een keer naar de huisarts, die gaan hetzelfde zeggen. Heb verschillende middeltjes gekregen waardoor het weg had moeten gaan maar het plekje zit er nog steeds. Heb er geen last van en is nooit echt groter geworden/vermenigvuldigt.

  Zag net wel een foto met een soort gelijk plekje online, maar die meneer zat helemaal onder (en dan vooral op de schaft). Dat heeft mijn vriend niet. Dus het zal dan wel niets zijn?

  Reageer
  #4

  Ik denk het niet, maar met zekerheid kan ik dat natuurlijk zo ook niet zeggen. Hij zou daar dan even mee naar de huisarts moeten gaan

  Reageer
Reageer op: Wratje
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief