Herpes?

  • #1

    Hallo,

    Heb 6 weken geleden sex gehad met een prostituee. Dit was veilig met condoom. Vooral orale sex gehad met condoom ook. Ben toen telkens bang geweest voor een soa. Had steeds het gevoel alsof er iets in mijn plasbuis zat en had mij na drie dagen al laten testen. Was negatief en heb deze test na drie weken herhaald. Deze was weer negatief op chlamydia en gonnoroe. Nu zo een zes weken later brandt mijn voorhuid. Dit is al dag drie. Kon er de afgelopen dagen niet op liggen. De voorhuid is lichtjes rood en had op mijn eikel twee plekjes van droge huid. Als ik eroverheen ging kreeg ik losse velletjes. Niet veel maar echt een paar. Heb er sudocreme opgesmeerd en gaat steeds beter. Soms nog een beetje gevoelig. Nu is mijn vraag: kan dit een lichte vorm vaN herpes zijn? Heb geen blaasjes gezien of iets dergelijks maar las op andere sites dat dit niet altijd zo hoeft te zijn. Op dit moment is mijn voorhuid alleen gevoelig (brandt lichtjes)

    Alvast bedankt,

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Dat lijkt eerder op een schimmelinfectie dan op herpes.... Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie! Na smeren is er niet meer zoveel te zien..  zou het vanzelf over kunnen gaan? en mag ik er alsnog sudocreme op smeren of vaseline? Als het aanhoudt ga ik zeker naar de dokter. Ben blij te horen dat het niet als herpes klinkt.

    Reageer
    #4

    Je zou eigenlijk beter een antischimmelcrème kunnen gebruiken

    Reageer
    #5

    Ik heb eveneens een prostituee bezocht en test negatief op chlamydia en gonorroe, is inmiddels 19 dagen geleden het contact met de prostituée. Met condoom penetratie uitgevoerd hierna ben ik afgetrokken zonder condoom.

     

    ga nog opnieuw testen, heb dit na 10 dagen al gedaan namelijk, geloof dat dit minimaal 14 dagen moet zijn.

     

    Ik ervaar nu klachten op de eikel van mijn penus, soms last van plasdrang en het gevoel van urineverlies terwijl dit niet zo is. Soms heb ik een rode vlek boven op de eikel maar deze gaat dan ook weer weg. Het uiteinde van de eikel voelt geïrriteerd en is dan weer rimpelig met onderhuidse minuscule bultjes en de dag erna weer mooi vlak en niks bijzonders zichtbaar.

    Door de stress verhogen de klachten, bij opstaan vaak geen klachten tot ik er over ga denken. Ik heb dan ook niet een beetje stress maar behoorlijk, ik functioneer er niet meer door op mijn werk en ik ben me er ook zeer van bewust dat het mijn eigen schuld is.

     

    Ik controleer dagelijks wel meer dan 15 mijn penus en bekijk elk hoekje en gaatje, zou dit er kunnen toe leiden dat het de klachten verergerd??

     

    Verder ben ik bang voor Herpes, twee dagen na bezoek van prostituée seks gehad met mijn partner. Een week hierna had zij ineens koorts en een flinke verkoudheid met hierbij spierpijn. Ze is al een week ziek maar het lijkt wat af te zwakken. Seks met partners is nu twee weken geleden. Ze heeft geen pijnklachten bij haar genitaliën of elders beneden het lichaam. Alleen flink verkouden, geen koorts meer.

    Hebik haar besmet met Herpes want griep zijn wel symptomen?

     

    Indien de kans hierop aanwezig is hoor ik het graag want dan zal ik het moeten vertellen zodat zij behandeld kan worden. Uiteraard wil ik het niet vertellen indien de symptomen niet op Herpes lijken. Ga al 14 jaar met haar en wil haar niet kwijt na 1 dwaze dronken actie al verdien ik dat wel en zij beter.

    Reageer
    #6

    Ik denk dat het zo toch wel lastig is om een soa op te lopen. In het geval van een herpes infectie, kan dat wel met condoom, maar dan zou je de klachten elders in de schaamstreek moeten hebben. De klachten van je partner lijken nou niet echt op herpes klachten

    Reageer
    #7

    Ik heb soortgelijke meegemaakt zon vijf weken geleden. Met twee vrienden een striptease gehad waarbij we de dame mochten betasten (ook vagina)en waarop wij betast werden. Ik heb gelezen dat een SOA overdracht via de vingers/handen ook mogelijk is als je na het aanraken van de vagine meteen je penus aanraakt wat is voorgevallen.

     

    uiteinde van mijn plasbuis is nu rood en rimpelig zit als ware een rode vlek om de plasbuis en geeft de gehele dag irritatie geen pijn. Moet ook vaak plassen en druppel dan ook na. Ervaar nu sinds enkele dagen ook irritatie tussen Anus en balzak binnen in, geen huidklachten aldaar.

    Door de aandrang ga ik ook snel plassen alhoewel ik het wel zou kunnen ophouden, aandrang voel ik meer vanuit de penus. Hierop ga ik plassen waarbij er niet veel uitkomt. Plasbuis voel ik nu ook steeds meer irritatie in van bovenkant penus tot aan balzak.

     

    moet ook bekennen dat ik in het beging  ging plassen zonder ik hoefde, perste het dan omhoog om mijn urine te controleren op gekkigheden en of er misschien afscheiding bij zit.

     

    Heb de afgelopen periode veel stress hierdoor ervaren waardoor ik ook veel bezig ben met mijn penus te onderzoeken en mijn urine te controleren. De klachten worden alsmaar erger hierdoor. Bij afleiding ervaar ik geen klachten. Soa test gonorroe en chlamydia negatief.

    Zou Herpes kunnen? Las ook dat herpes soms plasklachten kan veroorzaken. Anders mogelijk trichomonas? Ook mijn partner werd toevallig flink ziek een week nadat we seks hebben gehad. Geen pijn rond haar genitaliën ofwel beneden lichaam.

     

    Hopend op een reactie,

    • (voor nu stop ik maar ff met Google raadplegen)

     

    Reageer
    #8

    Zo loop je toch geen soa op. En al helemaal geen trichomonas. Herpes zou ook andere klachten geven. ga eens met die klachten naar de huisarts

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    dank voor uw reactie,

    heeft u enig idee wat het zou kunnen zijn?

    Ik heb geen pijnklachten verder en snap dat ik het beste bij de huisarts terecht kan echter zie ik er tegenop om mijn klachten te weergeven voor het maken van een afspraak omdat de dokters assistente en goede bekende van mij is?

     

    Als het blijft aanhouden zal het maar moeten. Zou het aan de bekkenbodem kunnen liggen of een schimmeltje o.i.d.?

    Reageer
    #10

    De bekkenbodem zou kunnen.......Daarvoor zou je naar een bekkenbodemfysiotherapeut kunnen gaan. Die kan de spanning van de bekkenbodemspieren meten

    Reageer
    #11

    huis arts heb bij mij herpes geconstateerd op mij piemel heb er nu medicijnen voor en daar drogen de zweertjes in maar mijn hele voor huid woord er droog en doet zeer om dat de voorhuid droog woord buiten de zweertjes om die moeten indrogen maar de rest niet wat kan ik hier aan doen toe zelf pijn met plassende heb een brandig gevoel met plassen help?

    Reageer
Reageer op: Herpes?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief