Herpes?

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb 12 dagen geleden met condoom sex gehad met een prostituée. Ik heb nu een week echt pijn in me plasbuis. Ik zie ook een blaasje die rood en wit is in de plasbuis maar heb geen andere symptomen. Ik ben nu bang voor herpes aangezien de dokter er naar gekeken heeft maar zei dat het herpes kon zijn of iets anders. maar verder werd er niks mee gedaan. Herpes was toch aan de buitenkant? Niet aan de binnenkant?

  Reageer
  #2
  Reageer
  #3

  Met condoom zei je toch?

  Reageer
  #4

  jazeker met condoom

  Reageer
  #5

  Met condoom is het vrijwel niet mogelijk om aan je eikel een soa te krijgen.

  Reageer
  #6

  Volgens mij heb je die vraag gisteravond ook al gesteld......

  Reageer
  #7

  Ik heb hier nog steeds last van en maak me zorgen om iemand ermee te besmetten. Wat zou het nog meer kunnen zijn zo’n bultje in je eikel?

  Reageer
  #8

  Je krijgt geen herpes in je urinebuis als je seks met condoom hebt gehad. Misschien ziet je urinebuis er gewoon zo uit en is er niets aan de hand

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik hoop dat u gelijk heeft want zou het erg vinden als ik iemand ermee besmet.

  Reageer
  #10

  Ik heb wel pijn in me eikel en ongemak. Kan het ook gewoon een ontsteking zijn?

  Reageer
  #11

  Het zou kunnen

  Reageer
  #12

  Het is gewoon heel raar dat ik nooit ergens last van heb maar naar een keer seks met condoom nu pijn in me eikel heb. Dit kan dan toch niet anders zijn dan een soa? Gonorroe en chlamydia zijn 2x getest en dat is het dus niet herpes is alleen getest met een bloedtest. Maar ik meende dat herpes ook na 27 dagen weer weg ging. Dus dat heb ik dan ook niet lijkt me zo terwijl de symptomen er wel het meeste naar wijzen en ik me daar ook het meest druk over maak. Maar ik heb in de tussen tijd ook nog seks gehad en deze persoon heeft nergens last van alleen ik heb klachten. Ik maak me erge zorgen en wil hier graag vanaf. Hoe kan ik uitsluiten wat het is? Want bij de dokter kom ik niet echt verder. Heb wel een nieuwe afspraak gemaakt.

  Reageer
  #13

  Je zult het toch met de huisarts moeten bespreken... die kan je verwijzen voor verder onderzoek bij een uroloog

  Reageer
Reageer op: Herpes?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief