Herpes?

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi allemaal!

  Ik heb een vraag over mijn symptomen en ik kan niet goed op internet vinden of dit wel of geen soa is.

  Op 2 Februari ben ik gevingerd door een jongen waarmee ik aan daten ben. We hebben verder nog geen orale of andere seks gehad. Tijdens heb vingeren heeft hij meerdere keren zijn vinger in zijn mond gedaan om als 'glijmiddel' te gebruiken. Nu kreeg ik ongeveer 5 weken later een brandend gevoel in de huid onder mijn clitroris en zag ik daar een rond kratertje, een soort deukje in het slijmvlies. Het was er maar 1 en het deed niet echt pijn maar gaf meer een branderig gevoel. Nu een paar weken later is het kratertje weg en is het meer een rood streepje geworden maar de huid is nog steeds rood en het blijft nog steeds branderig aanvoelen. De huid en het kratertje deden allebei geen pijn als ik het aanraakte. Nu doet de huid ook niet meer pijn als ik het aanraak het geeft alleen een branderig gevoel.

  Nu is mijn vraag, zou dit herpes kunnen zijn geweest? Ik heb op internet gelezen dat herpes als een kratertje eruit kan zien, maar dat het meestal begint als een blaasje gevuld met vocht. Dit heb ik niet gezien (zou er wel kunnen zijn geweest), het is geen blaasje geweest en er zat volgens mij ook geen vocht in. Daarnaast is er ook geen korstje opgekomen. Wat volgens mij gebeurt bij herpes. Nu passen de symptomen van een brandende huid en een kratertje bij herpes, maar ik vroeg me af of dit kan? Is het mogelijk om dit via vingers van de mond naar mijn vagina over te dragen? Terwijl hij op dat moment geen koortslip had. We hebben ook gezoend, maar ik heb in mijn mond geen symptomen van herpes ervaren. Zou het niet logischer zijn dat ik dan een koortslip zou krijgen inplaats van een kratertje in mijn slijmvlies onder mijn clitoris ? (al zou de plek wel kloppen). En als het een herpes uitbraak was, dan was dit mijn eerste aangezien ik hiervoor negatief ben getest op herpes antistoffen. Zou dan de uitbraak niet veel heftiger moeten zijn? En niet maar bij 1 kraterij blijven, die niet echt pijn deed en alleen brandend gevoel veroorzaakt?

  Ik hoop dat mijn verhaal duidelijk is. Mijn excuses voor deze vraag, maar ik blijf maar interneten of dit wel of geen herpes is en of het kan. Daarnaast vind ik het heel storend dat de huid onder mijn clitoris blijft branden, ook na het kratertje. Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen en of dit herpes is en of het branden ophoud.

  Voor meer context, ik had op dat moment ook een schimmel infectie en helaas ook genitale wratten. Maar ik denk niet dat een kratertje of een deukje in het slijmvlies hier bij past?

  Ik hoop dat iemand een idee heeft! alvast bedankt ๐Ÿ™‚

  Reageer
  #2

  "Is het mogelijk om dit via vingers van de mond naar mijn vagina over te dragen?" Ja dat zou kunnen alhoewel de kans klein is als er geen koortslip is.
  Het kan ook gewoon een infectie zijn. Ga met de klachten naar de huisarts

  Reageer
Reageer op: Herpes?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief