Bang voor hiv

  • #1

    hallo,

     

    3 jaar geleden ben ik eens gepijpt door een prive prostituee. Dus niet iemand van een bordeel oid. Pijpen gebeurde zonder condoom. Neuken later met condoom gedaan. Vrouw niet gevingerd/gebeft of gezoend.

    Nu 3 jaar later krijg ik wat vage klachten welke lijken op hiv. Tintelende benen, droge mond en tong, buikkrampen(niet misselijk of diaree), veel keelschrapen omdat ik het gevoel heb dat er "iets" zit en mijn nagels krijgen wat rode lijnen aan het eind. Verder ben ik moe maar dat kan ook door het slechte slapen komen. Ik ben ontzettend bang dat het hiv is. Wat denken jullie ervan?

     

    groet Marc

     

     

    Reageer
    #2

    Je krijgt 3 jaar later geen HIV symptomen meer. De kans om HIV te krijgen door orale seks is nagenoeg nihil.  Je kunt een test laten als je er ongerust over blijft.

    een prive prostituee. Dus niet iemand van een bordeel oid   Denk je echt dat dat verschil maakt? Het gaat er niet waar ze het doet maar met wie en hoe vaak...

    Reageer
    #3

    Hoi Tandor,

    Bedankt voor je reactie. Prive maakt inderdaad ook geen verschil. Verder is alleen het pijpgedeelte onveilig gebeurt. Ik ben alleen maar aan het lezen op internet en telkens komt HIV te voorschijn vandaar mijn angst hiervoor. Wat denk jij qua symptomen? En zeker dat ze na 3 jaar niet meer kunnen opkomen?

    ik heb deze klachten nu ca. 3 weken. Soms wat meer, soms wat minder.

    Reageer
    #4

    Dat heeft toch echt niks met HIV te maken hoor. Vraagje:  Spookt dit al 3 jaar door je hoofd?

    Reageer
    #5

    Hoi Tandor,

    nee gelukkig niet. Het is iets van de laatste 3 weken en was al zo goed als overtuigd dat ik hiv had. Maar ik durf geen test te doen.

    joun antwoord dat deze klachten niet bij HIV horen stellen me hopelijk wat gerust.

    Reageer
    #6

    Probeer het van je af te zetten. als dat niet lukt, raad ik je toch aan om een test te doen. Puur voor je eigen geruststelling. Dan weet je het 100% zeker en kun je het afsluiten.

    Reageer
    #7

    Bedankt Tandor!

    heb jij enig idee waar deze klachten dan vandaan kunnen komen? Deze rode banen onder de nagels en die tintelingen moeten toch ergens vandaan komen. Ik denk dat ik de moet maar moet verzamelen om een test te gaan doen al ben ik heel erg bang voor de uitslag.

    Reageer
    #8

    Kan me voorstellen dat je je zorgen maakt maar beter niet meteen een etiketje plakken.

    wat zou kunnen is dat je wat tekorten hebt, zoals magnesium en wat vitaminen en mineralen als vitamine B. Ook kunnen er voedingsintoleranties spelen.

    Afwijkingen van je nagels kunnen duiden op bepaalde tekorten of onderliggende  problemen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Heb je buiten de HIV angst veel stress of spanningen (gehad) ?

    Reageer
    #10

    ik heb wel wat spanningen gehad inderdaad maar dat was november/december. Maar dat had niets met deze spanningen te maken.

    lijken deze sympthomen wat op de symptomen van HIV?

     

    Reageer
    #11

    Nee. Met HIV heeft dat niets te maken.

    Doe eens de test op:

    http://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
Reageer op: Bang voor hiv


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief