Polyphasic Slaap

  • #1

    Beste mensen

    Eventjes situatieschets, ik ben 21 jaar, ik heb 2 jaar geleden een splenatomie gehad(milt verwijderd) en ik lijd aan een spina bifida occulta(ook wel open ruggetje genoemd, maar dan gesloten). Ook kan ik nooit slapen op "normale" uren(hoe hard ik ook maar heb geprobeerd)

    Van de splenactomie heb ik niet zoveel last meer. Vroeger had ik periodes dat ik plots enorm moe was, maar dat lijkt over te zijn.

    Van de spina bifida heb ik niet zoveel last, alleen zit mijn ruggengraat niet zo goed op mijn nek(dit kan blijkbaar het gevolg zijn van een spina bifida)

    Nu goed de eigenlijke vraag:

    Ik wil over stappen op het ubermann slaap schema. Dit wilt zeggen per dag 6 X 20 minuten slapen. Bij vele personen gaat die systeem goed, ook met mensen die ervoor slaapproblemen hadden.

    Nu wil ik mijn eigen niet onherstelbaar beschadigen en ook zeker niet dood. Mijn vraag is zeker niet of dit schema goed voor je is of niet, maar of dit schema gecombineerd met een splenactomie of spina bifida schadelijk kan zijn.

    Alvast bedankt voor jullie opinie

    Reageer
Reageer op: Polyphasic Slaap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief