Nachtmerrie

 • #1

  Ik kom hier terecht... ik neem geen medicatie en ik denk ook niet dat dit voor een psychiater is omdat ik met onderstaande eigenlijk geen probleem had.

  Het is de nachtmerrie die ik spuugzat ben. Ik heb nooit een vies gevoel gehad van de aankoop, inboedel en andere... nu zegt een kameraad van me dat de 'geest' van de vorige bewoner hier blijft hangen en ik zijn ' energie ' in mijn droom absorbeer, ik vind niets over de vorige bewoner, en het blijkt nu dat hij zelfs thuis niet overleden is, en niet gewelddadig - wel plots. Maar ik geloof daar niet in, men wilt dat ik daar in geloof.

  Om te starten, ik ben een gewone man, ik ben niet homofiel, heb niets tegen hen, ik ben single. Mijn leven loopt lekker.
  Ik ben 5 jaar terug verhuisd en woon hier graag, de vorige bewoner is overleden dat wist ik bij aankoop de inboedel zat in de prijs berekend.
  De flat diende door mij leeggehaald te worden. De verkoper wou verder niets kwijt en wil er niets mee te maken hebben. De inboedel was zo leuk en als nieuw dat ik alles hield en mijn inboedel verkocht, hier stond echt alles, van bestek tot vuile was in de wasmand tot kledij in kasten, wasgoed, echt persoonlijke spullen, alles wat een mens vergaard. Kledij, schoenen, linnen, bestek, opzet, alles … alles … alles … Ik heb haast niets kunnen wegdoen en ben dat ook niet van plan. Ik ben ook zijn kledij gewoon gaan dragen. Het past me, ik voel me er goed in, net of je koopt gebruikt op een webpagina… Op zijn computer staat niets concreets.
  Ik zocht al in die richting over mijn droom maar niets toont aan dat deze persoon homofiel zou zijn , hij leefde vrij anoniem want niemand blijkt hem echt gekend te hebben.

  De eerste jaren had ik geregeld onsamenhangende dromen. Ik werd wakker en ik voelde me ‘ aangeraakt ‘…

  Ik heb daar nooit bij stil gestaan.

  Een nieuwe relatie sprong af, ik kreeg daar geen uitleg voor, laat ons zeggen dat er voor haar plots geen klik meer was.
  Nochtans was het zeer passioneel, erg leuk… maar ik kreeg het gevoel dat ze hier verkrampt.

  Meiden blijven hier nooit lang en willen ook niet overnachten , nochtans weten zij niets over mijn aankoop , en als ik dan pols hoe het komt dat ik meiden zo plots afstoot : het ligt niet aan mij. Meer uitleg krijg ik niet.

  Ik geloof ook niet in spoken…

  Maar … de dromen werden “anders” ik voelde me ’s morgens vastgegrepen aan polsen en benen… en had daar ook zo goed als pijn…

  Ik werk dus geen tijd om hier bij stil te staan.

  Nu heb ik sinds een maand een nachtmerrie : iedere nacht wordt ik ‘gebruikt’ door een acteur ( B.P) … ik verzet me in deze nachtmerrie, hoe meer ik me verzet hoe meer grip en ik krijg ook slaag in mijn nachtmerrie dan ; kan niet ontwaken tot de ‘acteur’ klaar is met me. Dan schrik ik wakker voel me vies en smerig , huil ook en ga een uurtje douchen, ik kom blijkbaar ook klaar want er zijn sporen.

  Ik wil niet verhuizen, echt niet, de flat is echt mijn thuis.
  Ik heb gedacht aan een nieuwe inboedel maar neen, ik kan het zelfs financieel niet aan als ik dat al zou willen.
  Ik wil echt helemaal niets weg.

  Ik ben wel gaan graven in zijn verleden maar vind niets… en de verkoper zit in het buitenland en eist rust.
  De notaris weet ook niets. Ik heb vernomen via politie dat er niets crimineels te vinden is aan de overleden persoon, het was een eenzaat dat is alles. En ik wil mezelf ook niet compleet gek maken.

  De nachtmerries vind ik dus niet leuk en ze putten me uit.

  Reageer
  #2

  Er zal toch een oorzaak voor zijn. Ik zou je aanraden om naar een psycholoog te gaan, om te achterhalen wat de oorzaak is en er dan ook wat aan te doen

  Reageer
Reageer op: Nachtmerrie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief