Nachtmerries en intense dromen

 • #1

  Beste,

   

  Ik heb nu een week dat ik slecht slaap. Ik ben moe en wil graag naar bed. Maar als ik eenmaal lig begin ik al met rare dromen. Ik droom dat er inbrekers binnenkomen en een familielid neersteken. De droom herhaalt meteen een paar keer en elke keer verzin ik een ander eindscenario van vluchten tot de inbrekers neersteken tot binnensluiten. Etc. Even is het grappig en bevind ik me in een filmscenario die ik zelf kan besturen. Ik wil wat anders dromen maar dat lukt me dan niet op dat moment. Ik word druk, en voel veel adrenaline.

  Elke avond gaat dit zo. Soms slaap ik pas rond een uur of 4 en word ik pas rond 12 wakker de volgende dag. Ik voel me ook bang en niet mezelf in bed. Hetzelfde gevoel als je erge koorts hebt en je droomt. Ik wil heel graag gewoon  slapen en het liefst niks meer weten van mijn dromen. Omdat ze me de hele dag van mijn pad kunnen brengen. Ik blijf dan heel lang in dat gevoel en in die droom.

  Vorige week heb ik de inrichting van de slaapkamer veranderd. Alles goed schoongemaakt, en opgeruimd. Het ziet er heel fijn en gezellig uit. Alles wat negatief was voor mij heb ik verwijderd.

  En juist toen pas kreeg ik dit...

  Ik ervaar geen stress, drink en rook niet, slaap in een super goed bed. Wel slik ik nu 2x per dag schildkliermedicijn. Voor een te trage schildklier. Maar zo ver ik weet zitten daar verder geen bijwerkingen bij.

   

  Kunt u mij helpen en weet u waardoor dit komt en wat ik er aan kan doen?

   

  Reactie
  #2

  Lees eens de bijsluiter van de medicijnen

  Reactie
Reageer op: Nachtmerries en intense dromen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief