Paniekaanval snachts

  • #1

    Ik heb soms in tijden dat ik veel stress heb, last van paniekaanvallen snachts precies.

    Ik word dus plots wakker in de nacht met een heel hoge hartslag (hartkloppingen) en ik ben precies 5-10 min lang heel verward en ik kan precies geen onderscheid maken dan tussen logisch denken. De meest voorkomende paniekaanval is dat ik dus denk van ‘ heb ik mijn pil ingenomen , ik moet toch nog een pil innemen ? Het klopt niet, er dient nog een pil genomen te worden ‘(wat dus helemaal niet waar is) dus 5-10 min lang zit ik dus eig wat zonder enige beweging rond te kijken en dat te denken, het lijkt precies alsof ik in een trance zit. En dan val ik terug in slaap precies.. Is dit een paniekaanval?

    Reageer
    #2

    Dat kan dan idd een paniekaanval zijn

    Reageer
    #3

    Weet niet wat voor pil je bedoelt. Kalmeringsmiddel, anticonceptiepil of wat anders. Kan dus zijn dat je lichaam toch  al ontregeld is. Als je wat doet aan oorzaken, heb je niet altijd medicijnen nodig. Anticonceptiepil werkt ontregelend op je eigen hormoonhuishouding en kan ook zorgen voor emotionele klachten.

    Reageer
Reageer op: Paniekaanval snachts


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief