Geen diepe slaap.

 • #1

  Hallo!  Ik ben een meid van 20 en ik kamp al 4 jaar met extreme vermoeidheid(dokters kunnen geen oorzaak vinden). Eerst had ik een mooie goede slaap (ik monitor het) en was ik gewoon moe ,maar nu is mijn slaap ook nog eens slecht en ben ik bijna bedgebonden. Ik krijg gemiddeld met 11 uur slaap 40 minuten diepe slaap.  Ik houd me letterlijk aan alleeee tips in het boekje om genoeg diepe slaap te krijgen maar ik krijg het gewoon niet.  Is er een soort kruid of medicijn waarmee ik mezelf snachts in een lichte coma kan brengen ofzo iets dergelijks. Ik ga niet terug naar de dokter ik ben er klaar mee verteld te worden dat het iets mentaals is puur omdat ze niks kunnen vinden dus ik vraag het hier.

  Fijn weekend iedereen!

  Reactie
  #2

  Hoi!

  Eind 2018 begon ik ineens ook heel slecht te slapen. Ik probeerde veel middeltjes die je vrij kunt verkrijgen... maar dat hielp niks. Ik ging naae de huisarts en kreeg eerst zolpidem mee maar dat mag je maar max een 2tal weken gebruiken. Omdat ik daarmee ook maar 4uurtjes sliep, gaf de dokter mij Trazolan mee. Daar sliep ik wel iets beter mee. Het is eigenlijk een antidepressiva maar in lage dosis wordt het gebruikt om te kunnen inslapen/doorslapen.

  Nustasium of melatonine kan je ook halen, dat is vrij te krijgen en dat hielp ook een beetje. En voor de rest: er bestaat thee met valeriaan, een banaan eten voor je gaat slapen, of een tas warme melk. Ik heb ook een app met 'witte ruis' (zoals regen, wind,...) en dat helpt ook wel een beetje

  Reactie
  #3

  Bedankt!

  Reactie
Reageer op: Geen diepe slaap.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief