nachtzweten, nachtmerries etc.

  • #1

    Al jaren heb ik last van nachtzweten en intense dromen, niks lijkt te helpen, ander bed, andere dekens, andere lakens. Elke nacht moet ik er minstens één soms twee keer uit om te plassen, en wordt ik wakker met een ontzettend droge mond. Ik heb een laag energielevel en heb veel ritme nodig. Ik ben hiervoor naar de huisarts geweest, daarna naar de internist maar buitenom vitamine D en vitamine B te kort waarvoor ik nu pillen slik konden ze niks vinden en daar kon ik het mee doen en ze zeiden ook dat dit niet mijn probleem ging oplossen. En nu? Kan ik hier nog iets mee of herkent iemand dit? Het is soms in de nacht net of ik koorts heb, de slaapkamer blijft koud maar ik wordt bezweet wakker, daarna lig ik te rillen want eigenlijk is het gewoon koud.

    Reageer
    #2

    Deze verschijnselen heb ik ok de laatste 9 maanden. De nachtelijke warmtestuwing/ zweetaanvallen nemen toe in frequentie. Ze beginnen meestal in de nanacht. Ik heb geen idee wat er aan de hand is.

    Reageer
Reageer op: nachtzweten, nachtmerries etc.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief